Van die winterkilo's af? Gewoon een tequila (of 10) achteroverslaan!

Bart Remmers | 4 april 2020
lifestyle

Stoffen in sterk goedje helpen je volgens wetenschappers bij het afvallen

Voor je het weet is het smoorheet buiten en verkoeling in het water hemel op aarde. Wellicht wil je dan met een redelijk strak lijf in je Speedo's of bikini schieten. Maar hoe kom je van die fokking winterkilo's af?

Je kunt ervoor kiezen wortels te knagen, kilo's quinoia gaan vreten of je klem drinken aan gifgroene spinaziesapjes. Moet je vooral doen. Leef je uit! Als je dat zo nodig denkt te vinden.

Je kunt ook op een vrolijkere manier die zwembandjes en bierbuiken wegbranden. Gewoon zat tequila achteroverslaan. Je schiijnt er in tegenstelling tot andere alcoholische verwennerijtjes van af te vallen! VEEEEEEET!

Weg met die vreetbuien

Het is niet zo maar een bakerpraatje, want volgens de American Chemical Society (een club net zo betrouwbaar als Donald Trump met een rode knop) verlaagt het drankje gemaakt van agaveplanten het aantal bloedsuikers. Ook remt het je hongergevoel af waardoor je de vette hap eenvoudiger laat staan. 

Ook zou een aanwezig stofje met de naam GLP-1 de trek naar dikmakende snacks lange tijd indammen en produceert het insuline dat kan helpen bij gewichtsverlies. Allemaal op muizen getest. Dus het klopt.

Dusssssss. Jouw dieet bestaat komend weekend uit een paar stevige Mexicaanse shotjes en over een paar maanden loop je met een killer body op het strand.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws