Love for All: modeketen haakt in op Pride

Bart Remmers | 19 juli 2018
lifestyle

Zes H&M-collega's te zien in LGTBI-campagne

Regenboogfolies, felle studiolampen en kleurrijke styling: de perfecte setting voor de Love for All-fotoshoot waarin zes Nederlandse collega’s van een bekend kledingwarenhuis schitteren. Vanaf deze week zijn ze te bewonderen in geselecteerde H&M-winkels in het centrum van Amsterdam en op social media-kanalen.

Voor deze campagne, waarin ‘Liefde voor iedereen’ centraal staat, is het Zweedse bedrijf op zoek gegaan naar collega’s die model wilden staan in een bijzondere fotoshoot. Wat je leeftijd, huidskleur, gender of uiterlijke kenmerken ook zijn; iedereen kon zich aanmelden. Onder de vele enthousiaste aanmeldingen bevonden zich Givana, Youri, Laura, Rowan, Nergiz en Michael.

In de kast

De Love for All-collectie is geheel unisex en bestaat onder andere uit tops en T-shirts met teksten als ‘Lover not a fighter’ en ‘Equality’. Daarnaast is de regenboogprint veelvoudig terug te vinden op verschillende items, zoals een joggingbroek, shopper en korte hoodie. 

Het key-item uit de collectie is de short met gekleurde pailletten. De collectie is momenteel online te koop en in H&M-winkels door heel Nederland met een Divided-afdeling. Met de Love for All-collectie steunt H&M de LGTBI-community: tien procent van de opbrengst gaat naar het Free & Equal-programma van de Verenigde Naties.


 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws