Zayn laat zich uitwonen door veel rijpere masseuse

Partyscene Redactie | 1 oktober 2018
lifestyle

Beeld: YouTube

One Direction-zanger geilde op 41-jarige met rondingen

Some guys have it all: oud One Direction-lid Zayn Malik bijvoorbeeld. De looks, het hitsucces en de mooie dinnetjes. Tot afgelopen voorjaar vormde de Brit nog een setje met de Amerikaans-Nederlandse It-girl Gigi Hadid.

Zayn had niet lang tijd nodig om de relatiebreuk te verwerken, want uit zeer betrouwbare bronnen blijkt dat de zanger twee weken na de break-up alweer het bed deelde met een andere dame.

Hitsig 

Dit keer geen jong modelletje, maar een rijpere maseuse van 41 lentes jong. In het Engelse schandaalkrantje The Sun vertelt de Italiaanse Enrica Petrongari dat Zayn erg hitsig werd van haar lichaam en vooral haar behoorlijk aanwezige bilpartij. Hij was zelfs aan het bedelen om naaktselfies van de Zuid-Europese schone.

Onbeleefd en ongeïnteresseerd

Na een afspraak kwam de aap uit Zayn zijn geile mouw: 'Hij gaf niet meer om de massages, hij wilde mij. En toen maakten we een hoop lol. Hij kon elk meisje krijgen dat hij wilde en hij was met Gigi, die ongelooflijk mooi is. Dus ik was verrast door zijn aandacht; ik als 41-jarige vrouw met rondingen. Hij vertelde me dat hij meisjes met groot achterwerk hot vond. Hij zorgde ervoor dat ik me speciaal voelde. Na een tijdje besefte ik dat hij me gewoon gebruikte. Na de seks was hij onbeleefd en ongeïnteresseerd', aldus een klagende Enrica tegen The Sun.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws