Fijn hoor! Ga jij samen met Bobbi Eden piemels pimpen?

Partyscene Redactie | 4 oktober 2018
lifestyle

Eens wat anders dan kleiduifschieten, kantklossen of EO Jongerendag

Vroeger ging je met kortpittg gekapte tantes naar een concert van Ronnie Tober, dierenbingo spelen in het verzorghuis 'De Oude Dagh', suikertaartjes bakken met de hitsige pastor in de parochie of je koos voor een origamicursusje in Surhuisterveen.

Hoe anders is het anno 2018! Bovenstaande activiteiten zijn natuurlijk te suf voor woorden. Waarom niet een midweekendje dubbelfisten op de Veluwe, op katten schieten in Dordrecht of omaatjes aanranden in de Action? Of piemels pimpen.

Neppikken onderklatsen

Wat? Piemels pimpen. Een gipsen fallus zo kek mogelijk versieren met verf, papier, glittersteentjes of wat dan ook. Het schijnt een rage te zijn onder lichtelijk in het kruis uitgedroogde huisvrouwen van boven de 35. Lekker gigantsche neppikken onderklatsen met van alles en nog wat. De ultieme bezigheid voor wanneer het leven echt niets anders meer te bieden heeft.

Pimpen met Bobbi

Ex-pornomevrouw en webcamgirl Bobbi Eden snapt dat en organiseert een NK Piemel Pimpen. De altijd vochtige Bobster op Instagram: 'De dag die je wist dat zou komen! Na alle uitverkochte piemel pimpen workshops op het Linda Festival, gaan we op mijn beurs het NK piemel pimpen houden!'

De beste piemelpimper krijgt een geheel verzorgde trip voor twee naar Parijs. Hopelijk geen aftandse banlieu. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws