SHOCKING! Dit doet winterkou met je genotsknots en libido...

Partyscene Redactie | 24 december 2018
lifestyle

Beeld: @YouTube

Je piemel is de komende maanden wat meer bescheiden van formaat

We willen je maandagochtend niet nog kutter maken met beangstigend nieuws en het is nu nog heerlijk herfstweer, echter let op voor de nakende winterkou: die zou wel eens een grote negatieve invloed op je liefdeslans en seksdrive kunnen hebben...

Sneeuw, kou en ijzel doen meer met de inhoud van je boxershort dan dat je denkt. Volgens Annabelle Knight, een Britse seks- en relatie-expert, is winterweer vaak de oorzaak van een voor lange tijd krimpende piemel. Je pielemuis kan zo maar 50 procent korter worden en 20 tot 30 procent aan centimeters minder omvang tellen.

Of dat nog niet erg genoeg is: je libido daalt naar een kille diepte en klaarkomen kan wel eens veel langer duren en meer moeite kosten.

Zomerse hitsigheid

Dus dat wordt weer smachten naar de zomer wanneer het tegenovergestelde het geval is: een grotere, dikkere pik tussen de benen en stukken hitsiger tussen de lakens.

Ook de dames kunnen last hebben van de kou. Volgens artsen krijgen veel vrouwen in de winter te maken met vaginale droogte. Zeg maar een soort van Siberische toendra tussen de lippen. Pak de kruikenzak er dus maar bij de komende maanden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws