Ga met al je ex-bedpartners een virtuele slaapkamer in om condoomgebruik te stimuleren!

Partyscene Redactie | 11 oktober 2018
lifestyle

360-video VR-EXperience voor seksuele bewustwording

Vertrouwen in de (nieuwe) partner 'omdat hij of zij toch geen soa heeft', komt in internationaal onderzoek onder jongeren steeds naar voren als belangrijke reden om geen condoom te gebruiken. 

Met de 360-video VR-EXperience van Soa Aids Nederland zie je alle ex-partners van jezelf en je nieuwe geliefde in je slaapkamer staan. Door de confrontatie met je seksuele netwerk ontdek je als jongere dat je feitelijk ook de ex van een ex moet vertrouwen om veilig zonder condoom te kunnen vrijen. 

De experience won 2 Lovie Awards. Deze worden toegekend aan de beste digitale projecten van Europa. Er waren 1500 inzendingen uit 33 landen. De VR-EXperience wint de publieksprijs People’s Lovie Award en ontvangt van de vakjury brons in de categorie 360 video (Branded).

Je seksuele netwerk

Sense.info is een website speciaal voor jongeren met alle vragen en antwoorden over seks. De VR-EXperience is de nieuwste applicatie die aan de site is toegevoegd, zowel in het Nederlands als in het Engels. Op basis van de gegevens die bezoekers invullen, berekent en visualiseert de tool de omvang van hun seksuele netwerk. 

Doel is nu om de applicatie zo breed mogelijk bij jongeren onder de aandacht te brengen. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws