Kijkers onder indruk van docu Famke Louise

Jordi Smit | 7 november 2018
lifestyle

Beeld: DWDD 

Ze is misschien wel de meest gehate artiest van Nederland: Famke Louise. Maar nu haar documentaire sinds enkele dagen op Videoland te zien is, zijn de meningen over de jonge Famke volledig omgeslagen. ‘Ontzettend veel respect. Wat krijgt zij veel over zich heen zeg', klinken de positieve reacties.

Enorme dosis haat

Ondanks haar hits, kampt Famke Louise dagelijks met een enorme dosis haat die ze over zich heen krijgt. Die momenten worden onder meer uitgelicht in haar documentaire. ‘Ik hoop dat je zelfmoord pleegt', ‘Ik krijg oorkanker van jouw muziek’ en ‘Je bent een mislukkeling, hoop dat je sterft', zijn een aantal van de heftige reacties die Famke Louise op haar muziek krijgt.

Overleden vader

De rapster trekt zich weinig aan van alle kritiek, maar breekt wél als haar overleden vader ter sprake komt in de documentaire. Het is de eerste keer dat ze met haar moeder in gesprek gaat over het verlies van haar vader. 'We hebben er altijd omheen gedraaid’, zegt haar moeder geëmotioneerd. 'Ik heb je nog nooit zo in paniek gezien.’

Famke zelf laat via Instagram weten onder indruk te zijn van de positieve berichten. 'Geef je dromen nooit op en focus op jezelf’, schrijft ze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bedankt voor alle lieve reacties op mijn docu. Geef je dromen nooit op en focus je op jezelf ✨

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws