Riverdale en Jane the Virgin krijgen spin-offs

Ruben den Boer | 24 januari 2019
lifestyle

Riverdale

Kun jij geen genoeg krijgen van Riverdale en Jane the Virgin op Netflix? Dan heb je geluk! De Amerikaanse tv-zender The CW is namelijk bezig met spin-offs voor de populaire series. Wanneer de spin-offs uitgezonden worden is nog niet bekend, laat staan wanneer deze op de Nederlandse Netflix verschijnen.

The CW heeft een pilotaflevering besteld van een spin-off van Riverdale. De nieuwe serie zal zich ook focussen op personages uit de Archie-stripreeks. De voorlopige naam van de spin-off is Katy Keene. Het moet een combinatie worden van een musical, comedy en drama.

Naast hoofdpersonage en aspirerend modeontwerper Katy zullen er nog drie personages uit de Archie-stripboeken te zien zijn in de serie. In de spin-off proberen alle vrie de personages het te maken in The Big Apple: New York. 

Naast Riverdale ook Jane the Virgin spin-off

Dit jaar is de serie Jane the Virgin alweer toe aan het laatste seizoen. Fans hoeven gelukkig niet lang te wachten op een vervolg, aangezien The CW onlangs ook groen licht heeft gegeven voor een spin-off op deze serie. 

LEES OOK: Steve Carell van The Office werkt aan nieuwe Netflix-serie

De nieuwe serie, genaamd Jane the Novela, zal bestaan uit meerdere seizoenen, waarin elk seizoen het verhaal van één van de boeken van Jane Villanueva vertelt. 

Nu maar hopen dat de spin-offs van zowel Riverdale als Jane the Virgin snel op de Nederlandse Netflix zullen verschijnen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws