De eerste döner drive through van Nederland wordt in Duiven gevestigd

Ivo Mollemans | 14 januari 2020
lifestyle

De drive throughs van grote fastfoodketens heb je inmiddels misschien wel uitgespeeld, maar ook als je nog niet de hele menukaart van de McDonald’s hebt besteld dan is het zomaar eens een goed plan om binnenkort naar Duiven af te reizen. Daar opent namelijk de eerste döner drive through van Nederland.

Een drive through voor döner

Je leest het inderdaad goed: döner bestellen vanuit je auto zonder uit te hoeven stappen om het op te halen. Het klinkt als een geniale uitvinding en volgens  Eyyub Uyar, de eigenaar van de zaak, is het dat ook. De drive through is onderdeel van de restaurantketen Chico’s Place van de Arnhemse ondernemer. Het eerste restaurant van de keten opende hij tien jaar geleden in Arnhem en de drive through in Duiven is het vierde restaurant.

LEES OOK: Veganistische kip verkrijgbaar bij de KFC

Als de verbouwing volgens schema verloopt zal de drive through in februari geopend worden. De ondernemer hoopt in de toekomst meerdere döner drive throughs in Nederland te openen en daarmee wellicht de concurrentie aan te gaan met gevestigde fastfoodketens als de McDonald’s en Burger King.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws