Michelle Obama’s documentaire binnenkort te zien op Netflix

Ivo Mollemans | 1 mei 2020
lifestyle

Het aanbod van Netflix wordt alsmaar groter en als je alle series al gezien hebt dan zijn er nog een hoop documentaires. Binnenkort is ook Michelle Obama’s documentaire beschikbaar op de streamingsdienst.

LEES OOK: Coachella dropt nieuwe trailer en releasedatum van documentaire

Michelle Obama deelt inspirerende documentaire

De documentaire heet, net als haar eerder verschenen boek, ‘Becoming’ en volgt de voormalige First Lady tijdens haar wereldwijde tournee. Tijdens die tournee ging ze langs 34 steden om het boek te promoten, maar ook om mensen te ontmoeten en inspirerende verhalen te delen.

“Tijdens mijn reizen heb ik zoveel inspirerende mensen ontmoet en ik merkte dat hetgeen dat ons verbindt écht, oprecht en sterk is. In grote of kleine gemeenschappen, bij jong en oud, komen we samen als één geheel. Ik weet dat het in deze tijden van crisis moeilijk is om hoop te voelen. Maar ik hoop dat deze documentaire, waarin zoveel mensen hun inspirerende verhalen delen, daar toch aan kan bijdragen.”

Nadia Hallgren heeft de film geregisseerd. Deze is in samenwerking met Higher Ground, het productiehuis van Michelle en Barack Obama, gemaakt. De documentaire zal vanaf 6 mei op Netflix beschikbaar zijn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws