Kanye West gaat samenwerken met kledingmerk Gap

Ivo Mollemans | 30 juni 2020
lifestyle

Naast rappen en produceren is Kanye West ook erg goed in het maken en marketen van zijn eigen kledingmerk Yeezy. Fans betalen vaak honderden euro’s voor schoenen en deze worden voor meer dan het dubbele van de originele prijs weer doorverkocht. Hij wil zijn succes in die branche niet voor zichzelf houden en slaat nu de handen ineen met kledingmerk Gap.

LEES OOK: Kanye West werkt aan eigen cosmeticalijn

Kanye West en Gap werken aan kledinglijn

Het is niet toevallig dat hij met dit merk samenwerkt, want als puber werkte hij in een van de winkels van het merk. Met de samenwerking willen Gap en Kanye West Yeezy producten aanbieden tegen een redelijke prijs. Of deze net als andere Yeezy artikelen maar in beperkte oplages verkocht worden is nog niet bekend. De samenwerking is in elk geval voor de komende tien jaar aangegaan dus er worden waarschijnlijk genoeg collecties uitgebracht om iedereen van betaalbare Yeezy kleding te voorzien zonder de hoofdprijs te hoeven betalen.

Eerder liet Kanye West al weten dat hij bezig is met het opzetten van zijn eigen cosmeticalijn. Hij kan daarvoor advies vragen aan zijn schoonzus Kylie Jenner die erg succesvol is met haar eigen cosmeticabedrijf.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws