Geef je interieur een boost

Arlaine van Huffelen | 18 december 2020
lifestyle

We zitten dit jaar meer thuis dan ooit. Of dit nou verplicht is omdat je in quarantaine zit of omdat er nu eenmaal niet veel anders te doen is. En misschien zit je nu de hele dag thuis en merk je hoe ongezellig je huis eigenlijk is. Of zit je bureaustoel eigenlijk helemaal niet zo lekker. Tijd voor een make over.

Thuiswerken en online les is de nieuwe norm. Tegenwoordig spenderen we bijna al onze tijd binnen onze eigen muren. Zorg er daarom voor dat je je fijn voelt in je eigen huis. Zorg bijvoorbeeld voor een aparte werkplek zodat je werk en privé toch nog een beetje gescheiden kan houden. 

Werkplek

Waarschijnlijk toen je je bureau en bureaustoel ging kopen, zocht je deze uit op uiterlijk. De stoel moest wel lekker zitten, en het bureau moest wel groot genoeg zijn. Maar vooral het uiterlijk was van groot belang. Maar nu je eenmaal acht uur lang op die bureaustoel zit, merk je pas dat deze eigenlijk helemaal niet zo lekker zit. 

Zeker omdat je thuiswerkt is het belangrijk om een goede stoel en tafel te hebben om klachten op een latere leeftijd te voorkomen. Kies daarom voor een ergonomische stoel. Deze zijn waarschijnlijk een stukje duurder dan je huidige bureaustoel, maar zijn de investering wel echt waard. Ook een in hoogte verstelbare tafel is een goede aankoop. Hiermee kan je namelijk ook staand werken en is de tafel instelbaar op de beste hoogte voor jou. 

Interieur

Maar behalve je werkplek, is misschien je hele interieur wel niet meer hoe je het wilt hebben. Met een blikje verf kom je misschien al een heel eind. Maar misschien is het tijd voor wat nieuwe meubelen. Upgrade je bank, ga voor een slagje groter of voor een hoekbank. Of pak je diner hoek aan en neem een nieuwe tafel. Misschien ben je helemaal klaar met al die losse stoelen, en kies je voor een hoek eetbank

Het is ontzettend belangrijk om je fijn te voelen in je eigen huis. Door je huis in te richten met meubels en accessoires die jouw stijl zijn, voelt het veel sneller als een thuis. En of je ervoor kiest om je muren een ander kleurtje te geven. Of dat je je hele interieur vernieuwd. Doe onderzoek naar wat je mooi vindt. Neem een kijkje bij Löwik meubelen om inspiratie op te doen en je eigen stijl te vinden.  En wie weet vind je daar wel de bank van je dromen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws