Creëer een nieuwe look met telefoonhoesjes

Aimée van Vuuren | 24 juli 2021
lifestyle

Elk jaar worden er nieuwe innoverende ontdekkingen gedaan op het gebied van technologie, zo ook voor de mobiele telefoons. Door de vele snufjes en toepassingen worden de telefoons ook een stuk meer waard en duurder. Reden genoeg om voor een goede bescherming te zorgen.

De schrik van het moment wanneer je je telefoon laat vallen kent iedereen. Merendeel van de tijd hoeft er niks aan de hand te zijn. Maar voor je het weet zit er een barst in je scherm of is de achterkant van je telefoon beschadigd. Zonde! Niet alleen de bescherming van je telefoon is van groot belang. Het wordt nog beter als je de telefoonhoesjes die je hebt kan matchen met je party outfit wanneer we weer naar festivals en feestjes kunnen.

Verschillend aanbod

Er zijn zoveel soorten telefoonhoesjes op de markt. De backcover die veelal de randen en de achterkant van je telefoon beschermt kennen we allemaal wel. Je kan ook kiezen voor een bookcase waarbij je je hoesje als het ware als een boek opvouwt, waar je ook vaak de optie hebt om je pasjes in op te bergen. 

Ga je zwemmen en kan je onderwaterfoto’s maken met je telefoon? Dan is een full protect telefoonhoesje die waterproof is ideaal! Ben je meer van het hardlopen of doe je liever een work-out in de sportschool maar weet je niet waar je je telefoon kwijt moet? Neem dan een sport case, deze is eenvoudig om je arm te dragen waardoor je je handen vrij hebt voor het sporten.

Popsockets

Tegenwoordig zie je steeds vaker mensen rondlopen met popsockets op hun telefoons, dit zijn verwijderbare handgrepen. Het lijkt veelal op een kleine sticker of button op de achterkant van je telefoon die ervoor zorgen dat je je telefoon makkelijker kan vasthouden. Je grip is dus een stuk sterker en zorgt er voor dat je je telefoon minder vaak laat vallen.  De popsockets zijn niet alleen verkrijgbaar voor smartphones maar ook voor tablets.

Een bijkomend voordeel is dat je door middel van deze popsockets je je telefoon horizontaal neer kan zetten. Omdat je telefoon op de uitgeklapte popsocket kan leunen. Een top oplossing als je in de trein filmpjes wilt kijken en je niet constant je telefoon wilt vasthouden. Dit is een stuk effectiever dan je telefoon tegen een waterflesje aanzetten waarnaar deze constant omvalt vanwege de schuddende trein.

Er zijn zoveel verschillende popsockets dat deze vrijwel altijd te combineren valt met de telefoonhoesjes die je al in je bezit hebt of nog wilt kopen. Ben je een bepaalde popsocket na een tijdje zat? Dan zijn er zat andere kleuren om mee af te wisselen. Zeer eenvoudig!  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws