Vans en Foo Fighters herdenken 25e jubileum van het klassieke debuutalbum met een Special Edition Sk8-Hi

Partyscene Redactie | 20 januari 2021
lifestyle

Jubileum

Foo Fighters herdenkt het 25e jubileum van haar debuutalbum met Vans. De release in 1995 van Foo Fighters was de eerste stap in de opklimming van Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett, Pat Smear en Rami Jaffee naar hun positie als de laatste grote Amerikaanse rockband. Vans werkt samen met de Grammy winnaars om een speciale limited-edition Vans Sk8-Hi te releasen op 29 januari. De Sk8-Hi wordt een aantal dagen voor de release van Medicine at Midnight, het tiende album van de band, gelanceerd. 

Go-to  favoriet

Vans is een go-to favoriet geweest gedurende de carrière van Foo Fighters, gedragen vanaf het begin in de studio tot de vele tours over de wereld. De band koos voor de tijdloze Vans Classic Sk8-Hi, met de iconische look van het silhouette en het kenmerkende signature embleem. De zwarte, witte en rode details lenen voor een perfecte samenwerking voor zowel Vans als Foo Fighters.  

Sk8-Hi

De Sk8-Hi heeft een zwarte bovenkant met rode contrasterende stiksels, het Foo Fighters dubbel F logo in wit op beide kanten van de schoen en "Foo" en "Fighters" achterop de schoen. Een "25th anniversary" logo is geborduurd op het label, naar de side stripe van de Sk8-Hi wordt licht gehint door de vorm ervan met contrasterende stiksels - een knipoog naar de stripped-down muziekstijl van Foo Fitghters.  

De Vans x Foo Fighters Sk8-Hi is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 29 januari bij Vans verkooplocaties en online op shop.foofighters.com en Vans.eu. Voor meer informatie ga naar Vans.eu/news.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws