Matchende stelletjes kunnen tandem winnen deze Valentijnsdag

Partyscene Redactie | 5 februari 2021
lifestyle

Stellen die matchende kleding dragen wil Pockies dit jaar in het zonnetje zetten. Stelletjes die een bijpassende outfit kopen bij het kledingmerk komen namelijk niet alleen goed voor de dag, maar maken ook nog eens kans op het winnen van een tandem.

ANWB-koppels

Iedereen heeft ze wel eens voorbij zien komen: Verliefd koppel, matchend kapsel, zelfde felblauwe regenjas, vergelijkbaar klein rugzakje. Een ANWB stel ook wel genoemd. En juist voor dat die relaties wil homewear-merk Pockies deze valentijnsdag een lans breken. “Veel te vaak nog zien we matchende stellen in het verdomhoekje geplaatst worden,” zegt Pockies-oprichter Michiel Dicker. “Maar ga eens na hoeveel je om een ander geeft als je ‘s ochtends bijpassende outfits aantrekt. Dat is onvoorwaardelijke liefde van het hoogste level!” 

Tandem

Daarom lanceert Pockies vandaag een speciale actie. Iedereen die voor valentijnsdag matchende producten koopt voor zichzelf en partner maakt automatisch kans om een tandem te winnen. “Onze collectie bestaat uit veel overlappende prints, er kan dus naar hartelust gematched worden” aldus Dicker. Zodra er twee bijpassende producten worden afgerekend doe je direct mee met de loting voor de tweezitter. De winnaars worden op 21 februari bekend gemaakt op het Instagramkanaal van het merk. Stellen kunnen hier terecht voor hun outfits.

Over Pockies

Pockies begon in 2015 als een grap onder drie studenten. Een van de huidige eigenaren (Michiel Dicker) lag in een ‘normale’ boxershort op de bank. Toen hij nergens zijn telefoon kwijt kon vroeg hij zich hardop af: “Waarom hebben boxershorts geen zakken?” De andere twee eigenaren (Karel Bosman en Rob ten Hoove) zagen wel iets in het idee en het bedrijfje was geboren. Tegenwoordig hebben de mannen een webshop (met inmiddels meer dan 200.000 verkochte producten) en zijn ze druk bezig met de uitbreiding naar buitenlandse markten. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws