Bekende artiesten switchen van carrière door coronacrisis

Partyscene Redactie | 10 februari 2021
lifestyle

In PLAN B brengt FunX-presentatrice Ouassima Tajmout een bezoek aan artiesten die in een andere sector werken tijdens de coronaperiode.

In de nieuwe YouTube-serie PLAN B brengt Ouassima een bezoek aan Boef, Oussama Ahammoud, DJ Wef, Bokoesam, Bollebof en F1rstman die een andere weg zijn ingeslagen naast hun huidige (muziek)carrière. Hoe creëren zij nieuwe kansen voor zichzelf tijdens de lockdown en hoe zien ze de toekomst?

Lege agenda’s

De lockdown zorgt voor gesloten restaurants, winkels en clubs. Daardoor kunnen veel artiesten niet optreden en zijn ze genoodzaakt om hun inkomsten ergens anders vandaan te halen. Shows liggen stil en de agenda’s zijn leeg, maar wat zijn de opties? 

Denken in mogelijkheden

Met PLAN B wil FunX jongeren een hart onder de riem steken en laten zien dat er tijdens deze coronaperiode naast alle beperkingen ook mogelijkheden zijn. Ouassima loopt een dag mee met de artiesten om een kijkje te nemen bij hun transformatie van (muziek)carrière naar een onderneming in de cosmeticawereld, callcenter of horeca. Hoe komen ze daar terecht en tegen welke obstakels lopen zij aan? Dat zie je allemaal in de serie PLAN B.

De afleveringen van PLAN B zijn van 12 februari tot en met 19 maart elke vrijdag om 16:00 uur te zien op het YouTube-kanaal van FunX.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws