Transparante regenjas met een hint van kant

Partyscene Redactie | 25 juli 2021
lifestyle

Het is weer eens wat anders, een transparante regenjas met een hint van Brussels kant. Zo zie je altijd nog de outfit die je eronder draagt, maar dan met een hippe touch. De Regatta Takala regenjas is afgewerkt met regenbestendig DWR (Durable Water Repellent).

De diepe capuchon van de jas zorgt voor voldoende bedekking tijdens een forse regenbui. De twee opgestikte zakken met drukknopen zijn erg praktisch. Een fijne jas, ook als het niet regent. En ook een mooie aanvulling op je outdoor-garderobe.

Informatie

De Regatta Takala Regenjas is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs €68,00. Kijk voor meer informatie op www.regatta.com.

Over Regatta

Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws