Budgetopleider BuddyWise introduceert ‘learning apart together’

Partyscene Redactie | 15 maart 2021
lifestyle

De nieuwe opleider BuddyWise introduceert een self service studiemodel. Onder de noemer learning apart together leren cursisten van BuddyWise samen op afstand. En op eigen kracht. Bij BuddyWise komt er namelijk geen leraar aan te pas. Hierdoor is het cursusaanbod voor een breed publiek toegankelijk. Daarmee wil BuddyWise online leren als een leuke vrijetijdsbesteding voor iedereen op de kaart zetten.

Studeren als teamsport

Met de belofte ‘learning apart together voor ‘n buddy price’ biedt BuddyWise zo’n 100 populaire thuiscursussen aan. Via de online leeromgeving kunnen cursisten samen met vrienden, familie, buren of andere cursisten iets nieuws leren en elkaar helpen. Elke nieuwe cursist die wordt aandragen levert bovendien € 15,- korting op. Maar BuddyWise biedt meer dan plezier en voordelige prijzen. Het belooft ook transparantie. Dus geen onaangename verrassingen tijdens of na afloop van het inschrijfproces.

Najib Amhali, Soundos El Ahmadi en Rayen Panday scholen zich om

Om BuddyWise bekend te maken bij een breed publiek is een online videocampagne gelanceerd. Hierin is te zien hoe de comedians Najib Amhali, Soundos El Ahmadi en Rayen Panday zich verenigen als Comedy Buddy's. Ze starten samen een ‘LAT-relatie’ en duiken in het cursusaanbod van BuddyWise. Want de theaters zijn dicht en zij gooien het roer om. Zo overweegt Najib een carrièreswitch van cabaretier naar BOA en proeft Rayen aan het kappersvak. En Soundos? Die onderzoekt momenteel of zij misschien geschikt is als detective. Bekijk hier hoe dit afloopt…

Over BuddyWise 

BuddyWise is samen leren op afstand tegen een vriendenprijsje. Cursisten van BuddyWise verdienen korting door nieuwe cursisten aan te dragen. Onder de noemer 'learning apart together voor ‘n buddyprice' biedt het zo’n 100 taal-, vrijetijds-, en beroepscursussen. BuddyWise is een label van NHA, één van de grootste opleiders van Nederland en België.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws