Top 5 sneakers die goed bij een jurk passen

Partyscene Redactie | 25 juli 2021
lifestyle

Het dragen van sneakers is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Het ontwerp voor sneakers is officieel gemaakt voor sporters, dat komt omdat ze heel fijn zitten en een goede ondersteuning bieden. De afgelopen jaren zijn sneakers steeds vaker voor andere gelegenheden ook een goede keuze. Je kan het perfect gebruiken voor alle weersomstandigheden en daarbij kan je het op iedere leeftijd dragen. Er zijn eindeloze mogelijkheden om sneakers te combineren. Een leuke mogelijkheid is om sneakers te combineren met een jurk in de zomer. Er zijn verschillende sneakers die het beste onder een jurk passen en deze komen hier aan bod.

1.   Kleurrijke sneakers 

Wat ten eerste goed onder een jurk past zijn kleurrijke sneakers. Je kan deze onder een mooie lange jurk dragen en ze vallen goed op. Het biedt veel kleur en daarom is het mooi om hier te kiezen voor lage sneakers. Op deze manier hou je het alsnog subtiel en ligt de focus ook op de jurk.

2.   Witte sneakers

Waar veel mensen voor kiezen zijn simpel witte sneakers. Het is makkelijk om deze te combineren met een jurk en je kan zelfs kiezen voor een lange jurk of korte jurk. Er zijn talloze witte sneakers waardoor je het paar en merk kan kiezen wat het beste bij jou past.

3.   Sneakers met een plateauzool

Deze sneakers ogen wat minder lomp en dat is juist fijn bij het dragen van een jurk. Wanneer je wat kleiner bent is het meteen fijn om met deze zool wat centimeters langer te zijn. Op deze manier voorkom dat je over de jurk struikelt,omdat die te lang is. Vrouwen die wat kleiner zijn in lengte kunnen daardoor ook het plezier halen uit een lange jurk zonder deze te hoeven verstellen.  

4.   Zwarte sneakers

Wanneer de kleur wit wat minder bij je outfit past, kan je ook kiezen voor zwarte sneakers. Deze zijn wat harder van kleur, maar kan je ze goed combineren met een jurk die ook wat donkerder is. In de winter is het sowieso fijn om een paar sneakers te hebben die wat donkerder zijn, zodat je ook in dit seizoen plezier kan hebben van sneakers. Zwarte sneakers zijn meestal neutraal en daardoor leuk te dragen onder een jurk.

5.   Hoge sneakers

Tot slot is het slim om te kiezen voor hoge sneakers. Het zorgt ervoor dat je een balans krijgt tussen de juiste verhouding van de jurk en je benen. Wanneer je kiest voor een verfijnd en aansluitend model geeft dat je outfit een vrouwelijke uitstraling. Sneakers dames geven namelijk de juiste verhouding tussen stoer en elegant!

  

Met deze top 5 voor sneakers die het beste bij een jurk passen kan je er voor de zomer weer helemaal tegenaan!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws