We kunnen weer naar de kroeg! Met deze outfit val je op

Elsemieke | 5 april 2022
lifestyle

Inmiddels kun je weer naar de kroeg om gezellig een drankje met vrienden of familie te doen. Voor zo'n eerste bezoekje wil je natuurlijk wel goed uitpakken met je outfit, maar wat trek je aan? Uren voor de kast staan is niet meer nodig, want wij hebben tips voor je voor een top outfit. 

Een mooie rok

Je wil er natuurlijk wel een beetje feestelijk uitzien voor zo'n eerste keer naar de kroeg. Dat kun je doen door bijvoorbeeld een mooie rok aan te trekken. Een rok is makkelijk combineerbaar en te verkrijgen in verschillende soorten, maten, kleuren en materialen. Hierdoor is er altijd wel een mooie rok die bij jou past. Je kunt dan ook kiezen voor een rustige stijlvolle basic rok en juist uitpakken met een top, maar je kunt natuurlijk ook voor een opvallende rok kiezen. Petticoats zijn hier een goed voorbeeld van. Dat zijn onderrokken met verschillende lagen, waardoor je rok meer volume zal krijgen. Perfect als je een avondje wil uitpakken!

Een little black dress

Een little black dress is de ideale outfit, want je kunt hem in iedere situatie dragen. Je kunt voor een klassieke look gaan zonder al te veel accessoires. Tegelijkertijd kun je met een little black dress ook zeker uitpakken. Trek er een opvallende laars onder, draag er een leuk jasje op of maak het juist met verschillende sieraden lekker feestelijk. Cheers!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws