Details over Huawei Matebook D 15 AMD 2021

Partyscene Redactie | 12 mei 2022
lifestyle

Bij het vergelijken van laptops is het het beste om te beginnen met het onderzoeken van de prijs, functies en prestaties van de Huawei Matebook D15 AMD 2021. Dan kan je de levensduur van de batterij en andere belangrijke factoren overwegen. Zodra je die details in de hand hebt, kun je doorgaan en een aankoop doen. U moet zich er echter van bewust zijn dat de levensduur van de meeste laptops mogelijk niet zo lang is als geadverteerd.

Prijs

Het Matebook D15 AMD 2021 is een high-end laptop van Huawei. Net als het Matebook D15 AMD 2021 van vorig jaar, wordt het geleverd met een aluminium chassis. Het weegt 1,63 kilogram en heeft een 16,9 mm dik scherm. Hoewel het niet zoveel weegt als sommige andere laptops, is het goed uitgerust met poorten en functies. Het heeft ook een volledige toetsenbord en vingerafdruklezer op de aan / uit -knop.

De MateBook D15 2021 deelt veel van de kenmerken van zijn voorganger, de Huawei MateBook D15, maar het gebruikt nu Intel 11e generatie processors. Terwijl de Matebook D15 2021 een Intel Core i5 -processor beschikt, is de MateBook 14 iets sneller en heeft een betere levensduur van de batterij. Het heeft ook een iets kleiner scherm, maar een beter, kleurnauwkeurig display. Hoewel beide modellen vergelijkbare specificaties bieden, is de MateBook D15 2021 iets goedkoper.

Functies

De Huawei Matebook D 15 AMD 2021 loopt Windows 11 Home. Het heeft ingebouwde functies zoals Huawei Share, een video-calling-service die het scherm naar een Huawei-tablet projecteert. De levensduur van de batterij is ook verbeterd tot 56 WH, die tot negen uur kan duren onder normale werkomstandigheden. Het

Matebook is verkrijgbaar in zilver en wordt geleverd met 8 of 512 GB RAM. Het heeft ook een vingerafdruklezer ingebed in zijn aan / uit -knop.

De webcam op het Huawei Matebook D15 (2021) is in een klein pauze in het bovenste deel van het toetsenbord. Wanneer je op de knop drukt, verschijnt deze automatisch. De webcam is ook alleen compatibel met Huawei -apparaten, waardoor het minder ideaal is voor schemerige verlichtingssituaties. Gelukkig ondersteunt het multi-screen samenwerkingsmodus, waarmee je het scherm van een compatibele smartphone in het midden van het bureaublad kunt zien.

Uitvoering

De Huawei Matebook D 15 werkt op een 4,2 GHz Intel Core i5-1135G7 quad-core processor. Deze processor is een stapje verder van de AMD Ryzen 5 3500U en is gekoppeld aan een Intel Iris XE -grafische kaart. De verbeterde CPU en grafische kaart bieden verbeterde prestaties in fotobewerking, games en basisbenchmarks. Geekbench 5 neemt een OpenCL-score op van 12884, een single-core score van 1289 en een multi-core score van 4339.

De MateBook D15 2021 ondersteunt de nieuwste EMUI 10 -software, waardoor gebruikers hun Huawei -smartphone naar hun laptop kunnen weerspiegelen. Met behulp van het Matebooks -scherm kunnen ze op berichten reageren zonder zelfs hun telefoons op te pakken. Andere functies van deze laptop zijn Huawei Share, waarmee gebruikers hun Huawei -smartphone kunnen synchroniseren met hun laptop. Gebruikers kunnen bestanden ook draadloos delen en bewerken met hun Huawei -telefoons.

Batterijduur

In onze batterijtest heeft de Huawei Matebook D15 gemiddeld zeven uur en twintig minuten, zelfs met WiFi ingeschakeld en een gematigde werklast. In onze PCMARK 8 Creative Battery Life Test behaalde de Huawei Matebook D15 een uithoudingscore van zeven en een half uur. Het wordt ook geleverd met een efficiënte snelle oplader en biedt ook een verrassend lange batterijduur. We hopen dat het Huawei Matebook D15 AMD 2021 aan deze verwachtingen voldoet.

De Huawei Matebook D 15 AMD 2021 loopt Windows 11 Home en wordt geleverd met Huawei Share, waarmee u uw scherm op een Huawei -tablet kunt projecteren. De batterijduur van de Huawei Matebook D 15 AMD 2021 is uitstekend, dankzij een 56 WH -batterij. Deze batterij is ook lang genoeg om bijna negen uur mee te gaan, met matig gebruik. Het wordt geleverd met een zilverkleurige behuizing en acht of 512 GB RAM.

Sprekers

De luidsprekers op Huawei Matebook D 15 AMD 2021 bevinden zich aan de onderkant van de laptop. Ze leveren een goed volume, maar zijn vatbaar voor vervorming bovenaan het spectrum. Bassonen zijn ook zwak. De luidsprekers hadden hoger kunnen worden geplaatst, misschien op het toetsenbordgebied. Over het algemeen zijn de luidsprekers goed genoeg voor dagelijks gebruik. Maar het zou leuk

zijn als de luidsprekers hoger zouden worden geplaatst. Het kan een goed idee zijn om te zoeken naar een betere luidsprekeroptie.

De sprekers op het Huawei Matebook D15 AMD 2021 presteren bewonderenswaardig. Het scherm beslaat 87% van het dekselgebied en er zijn slechts 5,3 mm zijden en bovenste bezels. De sprekers zijn baslicht en vuur naar beneden. Daarom zijn ze beter als je op een plat oppervlak bent.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws