Review van Huawei Matebook D 15 2021

Partyscene Redactie | 12 mei 2022
lifestyle

Als je op zoek bent naar een nieuwe laptop, ben je waarschijnlijk de Huawei MateBook D 15 2021 tegengekomen. Deze laptop heeft een aantal unieke functies. Deze Chinese fabrikant heeft een TUV Rheinland-certificering voor zijn emissies met een laag blauw licht, evenals een tweerichtingsschermafdelingsfunctie met andere Huawei-producten. Met Huaweishare kan je je Matepad -tablet aan je laptop koppelen om deze als een uitgebreid scherm te gebruiken. Je kan ook bestanden via WiFi overbrengen naar andere Huawei -apparaten.

De Huawei Matebook D is een zeer solide notebook. Het weegt net onder een kilogram en heeft een aluminium chassis. Het is ook vrij lichtgewicht, met een slanke voeding van 160 gram en een aluminium frame. We vonden dat het toetsenbord responsief en gemakkelijk te gebruiken was, en het schermscharnier en schermweergave waren beide solide, zelfs voor een goedkope laptop. Als je van plan bent de laptop voor presentaties te gebruiken, kan je ook de VGA-HDMI-adapter gebruiken, hoewel de meeste projectoren nog steeds VGA zijn.

De Huawei Matebook D 15 heeft een aluminium lichaam met afgeronde hoeken en randen en een strak, minimalistisch ontwerp. Hoewel het niet wordt geleverd met een touchscreen -display of het toetsenbord van achtergrondverlichting, biedt het een fatsoenlijke processor en een lange batterijduur voor een budget laptop. Het heeft ook veel opslag en is een geweldige keuze voor zowel zakelijke professionals als studenten. Het is ook beschikbaar met maximaal 4 GB RAM, waardoor het de ideale laptop is voor elke professional die een high-performance apparaat nodig heeft.

Vergelijking van Huawei Matebook D 15 2021 met andere laptops

Bij het vergelijken van de Huawei Matebook D15 2021 met andere laptops, is het meest opvallende verschil de grootte van het scherm. Het 15,6-inch scherm heeft een beeldverhouding met volledige view en weegt slechts 1,63 kilogram. Het scherm heeft ook een hoge scherm-body-verhouding van 87 procent. De Huawei -laptop heeft ook een vingerafdrukscanner om Windows hallo gemakkelijk en handig te maken. De Huawei -laptop heeft een groter scherm dan het HP Pavilion 14, met een beeldverhouding van 16: 9.

De Huawei Matebook D 15 2021 wordt geleverd met Huawei Share, een functie waarmee je je telefoon met jouw laptop kunt beheren. Met Huawei PC Manager -software kan je je stuurprogramma's bijwerken, de instellingen voor het beheer van de stroombeheer aanpassen en draadloze verbindingen oplossen. Het apparaat ondersteunt ook twee harde schijven voor opslag. Het is een goede keuze voor multimedia -liefhebbers, omdat het zowel HDD- als SSD -opslag ondersteunt.

Wat de hardwarespecificaties betreft, heeft de Matebook D15 2021 een 11e-gen Intel Core i5-1135G7-processor.

kopen Huawei Matebook D 15 2021

Als een Huawei -notebook kan je genieten van een groot aantal voordelen. De D15 wordt geleverd met een geïntegreerde vingerafdruksensor. Dit apparaat leest je vingerafdruk om in te loggen en aan te schakelen. Het is sneller en veiliger dan andere middelen om aan te loggen. Het heeft ook een geïntegreerde USB-C-oplaadpoort, waardoor het onderweg kan worden gebruikt. Afgezien daarvan kan de D15 gemakkelijk worden bewaard in een zak of zak.

Het heeft dezelfde specificaties als de voorganger, maar het ondersteunt wel snel opladen voor korte uitbarstingen van Mains Power. Als je op zoek bent naar een meer betaalbaar model, is de Matebook D 15 (2021) een geweldige keuze.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws