ThePhoneLab in Amsterdam lapt je telefoon binnen 30 minuten op

Elsemieke | 5 juli 2022
lifestyle

Even eerlijk: hóé frustrerend is het als je erachter komt dat je telefoon stuk is of er op z'n minst een lelijke kras op het scherm zit? Om over een kapotte accu maar niet te spreken. Gelukkig zijn daar de telefoondokters van ThePhoneLab: die repareren je belangrijkste speeltje binnen 30 minuten.

Telefoon reparatie binnen 30 minuten in Nederland

Bij ThePhoneLab in Amsterdam-Zuid repareren ze je belangrijkste bezit waar je bij staat. Ze zijn niet alleen experts in telefoon reparatie, maar ook je accu vervangen doen ze zonder met hun ogen te knipperen. Ben je meer een tablet fanaat, maar laat je favoriete technische speeltje je in de steek? Geen zorgen, ook daar weten ze bij ThePhoneLab wel raad mee.

Zit je het grootste deel van de dag te appen en gaat er direct een rilling door je heen wanneer je jouw geliefde speeltje even niet bij de hand hebt? Dan kan je ongetwijfeld wel jánken wanneer 'ie stuk is of kuren vertoont. De telefoon specialisten van ThePhoneLab Amsterdam-Zuid fixen gelukkig moeiteloos al je problemen zoals telefoon reparatie, je scherm vervangen of die belangrijke oplaadpoort verfrissen. Dat doen ze voor een eerlijke prijs, maar wanneer jij ergens anders tóch nog een goedkopere service vindt, krijg je het verschil gewoon terug.

Snelle service

Niels (32) liet zijn telefoon uit zijn handen glippen terwijl hij onderweg was naar de sportschool en hoewel er een hoesje om zijn telefoon zat, bleek een flinke barst onvermijdelijk. Gelukkig zat er een ThePhoneLab in de buurt. "Voor ik mijn kopje koffie op had gedronken, was mijn scherm alweer hersteld. Een afspraak maken was gelukkig niet nodig. Ik redde mijn volgende crossfit les nog gemakkelijk: echt een super snelle service! Ik had op dat moment mijn salaris nog niet binnen, dus het kwam financieel niet goed uit. Gelukkig kon ik in 2, 3 of 4 termijnen betalen: wat een opluchting!" Niet zo gek dus ook dat ThePhoneLab maar liefst een 9,5 scoort uit 7000 reviews. 

Telefoon reparatie binnen 30 minuten

Specialisten in witte doktersjassen repareren dus je kapotte iPhone of Samsung binnen 30 minuten terwijl jij even rustig op je laptop klungelt of een vers bakkie koffie nuttigt. De winkels zijn 7 dagen per week geopend, dus dikke kans dat hier wel een momentje voor je tussenzit. De specialisten hebben alles allemaal al eens gezien en gerepareerd, dus je kunt met een gerust hart je kapotte iPhone, laptop of tablet bij ze achterlaten. ThePhoneLab is Independent Repair Provider voor Apple, maar ook reparatiepartner voor OnePlus en OPPO. Slimme specialisten repareren jouw devices dus met originele onderdelen van het juiste merk. 

ThePhoneLab winkels in Nederland

Er zit een ThePhoneLab aan de Marnixstraat, de Beethovenstraat, De Van Woustraat en sinds kort zit ThePhoneLab ook in Amsterdam Sloterdijk. ThePhonleLab heeft in totaal acht winkels! Woon je echter in Haarlem, Utrecht, Den Haag of Alkmaar, dan kan je ook terecht in de winkel voor telefoon reparatie, een nieuwe accu of andere handigheidjes. Denk aan een nieuwe telefoonkabel, een screenprotector of een telefoonhoesje, zodat je die dikke barst in je scherm de volgende keer voorkomt ;-) 

Zeker van je data

Als je een echte workaholic bent, is de kans groot dat je bang bent dat jouw kostbare data van je telefoon verdwijnt tijdens het repararen van je geliefde telefoon of computer. Maar die stress heb je voor niets doorgemaakt als je bij ThePhoneLab je devicec laat repareren. Zij hoeven - in tegenstelling tot veel andere partijen - jouw kostbare data niet van het toestel te verwijderen voordat ze aan de slag gaan met een reparatie. Pfieuw!

Even gratis controleren

Bij ThePhoneLab werken ze volgens het No Cure, No Pay-principe, dus als er niets gerepareerd moet worden, betaal jij ook niets. Twijfel je wat er precies met je telefoon aan de hand is? Dan kan je gewoon even bij een vestiging van ThePhoneLab binnenlopen voor een gratis APK'tje. En het mooiste is nog: er zit levenslange garantie op de reparatie van je device. Klasse!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws