ThePhoneLab in Amsterdam repareert je telefoon binnen 30 minuten!

Elsemieke | 5 juli 2022
lifestyle

Even eerlijk: hóé frustrerend is het als je erachter komt dat je telefoon stuk is of er op z'n minst een lelijke kras op het scherm zit? Om over een kapotte accu maar niet te spreken. Gelukkig zijn daar de specialisten van ThePhoneLab: die repareren je belangrijkste speeltje binnen 30 minuten.

Telefoon reparatie binnen 30 minuten in Nederland

Bij ThePhoneLab in Amsterdam-Zuid repareren ze je belangrijkste bezit waar je bij staat. Ze zijn niet alleen experts in telefoon reparatie, maar ook je accu vervangen doen ze zonder met hun ogen te knipperen. Ben je meer een tablet fanaat, maar laat je favoriete technische speeltje je in de steek? Geen zorgen, ook daar weten ze bij ThePhoneLab wel raad mee.

Zit je het grootste deel van de dag te appen en gaat er direct een rilling door je heen wanneer je jouw geliefde speeltje even niet bij de hand hebt? Dan kan je ongetwijfeld wel jánken wanneer 'ie stuk is of kuren vertoont. De specialisten van ThePhoneLab in Amsterdam-Zuid repareren gelukkig moeiteloos al je problemen voor je. Zo draaien zij hun hand niet om voor een scherm reparatie, het vervangen van je accu of het verfrissen van de belangrijke oplaadpoort. Het verfrissen van de oplaadpoort van je telefoon valt zelfs onder de service van ThePhoneLab; je bent altijd welkom voor een gratis APK'tje. 

Snelle service

Niels (32) liet zijn telefoon uit zijn handen glippen terwijl hij onderweg was naar de sportschool en hoewel er een hoesje om zijn telefoon zat, bleek een flinke barst onvermijdelijk. Gelukkig zat er een ThePhoneLab in de buurt. "Voor ik mijn kopje koffie op had gedronken, was mijn scherm alweer hersteld. Een afspraak maken was gelukkig niet nodig. Ik redde mijn volgende crossfit les nog gemakkelijk: echt een super snelle service! Ik had op dat moment mijn salaris nog niet binnen, dus het kwam financieel niet goed uit. Gelukkig kon ik in 2, 3 of 4 termijnen betalen: wat een opluchting!" Niet zo gek dus ook dat ThePhoneLab maar liefst een 9,5 scoort uit 7000 reviews. 

Telefoon reparatie bij ThePhoneLab

Specialisten in witte labjassen repareren dus je kapotte iPhone of Samsung binnen 30 minuten terwijl jij even rustig op je laptop klungelt of een vers bakkie koffie nuttigt. De winkels zijn 7 dagen per week geopend, dus dikke kans dat hier wel een momentje voor je tussenzit. De specialisten hebben alles allemaal al eens gezien en gerepareerd, dus je kunt met een gerust hart je kapotte iPhone, laptop of tablet bij ze achterlaten. ThePhoneLab is Independent Repair Provider voor Apple, maar ook reparatiepartner voor OnePlus, vivo en OPPO. Hierdoor kunnen de specialisten jouw telefoon altijd veilig herstellen. Voor Apple reparaties betekent dit dat je in sommige gevallen kunt kiezen uit een origineel Apple onderdeel, of een compatible onderdeel van de hoogste kwaliteit. Voor OnePlus, OPPO en vivo betekent dit dat er uitsluitend gerepareerd wordt met originele onderdelen. 

ThePhoneLab winkels in Nederland

Er zit een ThePhoneLab aan de Marnixstraat, de Beethovenstraat en De Van Woustraat. ThePhonleLab heeft in totaal zeven winkels! Ook heeft ThePhoneLab winkels in Utrecht, Haarlem, Alkmaar en Den Haag. Je bent niet alleen welkom in de winkel voor een telefoon reparatie of een nieuwe accu, maar ook voor andere handigheidjes. Denk aan een nieuwe telefoonkabel, een screenprotector of een telefoonhoesje, zodat je die dikke barst in je scherm de volgende keer voorkomt ;-) 

Zeker van je data

Als je een echte workaholic bent, is de kans groot dat je bang bent dat jouw kostbare data van je telefoon verdwijnt tijdens het repararen van je geliefde telefoon of computer. Maar die stress heb je voor niets doorgemaakt als je bij ThePhoneLab je devicec laat repareren. Zij hoeven - in tegenstelling tot veel andere partijen - jouw kostbare data niet van het toestel te verwijderen voordat ze aan de slag gaan met een reparatie. Pfieuw!

Even gratis controleren

Bij ThePhoneLab werken ze volgens het No Cure, No Pay-principe, dus als er niets gerepareerd moet worden, betaal jij ook niets. Twijfel je wat er precies met je telefoon, tablet of laptop aan de hand is? Dan kun je gewoon bij een ThePhoneLab winkel langskomen voor een kosteloos onderzoek. Een van de specialisten zal jouw device nauwkeurig onderzoeken, zodat de oorzaak van het probleem wordt gevonden. Hierna beslis je zelf of je jouw telefoon, tablet of laptop wil laten repareren. Je bent hiertoe niet verplicht. En het mooiste is nog: er zit levenslange garantie op de reparatie van je device. Klasse!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws