Dit zijn dé festival trends voor de zomer van 2022

Elsemieke | 14 juli 2022
lifestyle

Het festivalseizoen is alweer een tijdje geleden begonnen, maar het is zeker ook nog lang niet voorbij! Onder andere favorieten als Coachella en Amsterdam Open Air zijn al achter de rug, maar er zit ook nog genoeg aan te komen. Natuurlijk zijn er weer een paar trends te spotten en wij gaan ze met alle liefde even langs. 

Voor een festival mag je alles uit de kast trekken, dus je hoeft niet bescheiden te zijn. Lace, glitter en misschien zelfs veren; het kan allemaal. Om er zeker van te zijn dat je on point het festivalterrein oploopt, hebben wij even wat inspiratie voor je verzameld.

1. Opvallende telefoonkoorden

Denk jij aan een festivalletje pakken, dan moet je telefoon natuurlijk wel onderdeel van de outfit zijn. Telefoonhoesjes samsung kun je opleuken met een hysterisch koord, maar ook dat iPhone 13 hoesje biedt veel mogeljkheden tot een vrolijke glitter in je telefoonkoord.

2. Héél veel sparkle

Alles wat oogverblindend is, mag dit seizoen aangetrokken worden. Denk aan pailletten, glinsterende sieraden en een hele hoop glitter. Je valt gelijk op en dat is ook nog een best handig als jij je vrienden kwijtraakt in de chaos. 

3. Verschillende soorten kant

Kant kan sexy zijn, maar tegelijkertijd ook erg klassiek. Je ziet het steeds vaker voorbijkomen en ook voor tijdens een festival is het misschien wel het populairste item. Het is een echte eyecatcher en zo heb je ook niet veel nodig om een stijlvolle outfit te creëren. 

4. Western look

De western look is veel gespot op de catwalk en tijdens Coachella hebben modemeisjes het officieel omarmd. Zo zie je dat de cowboy boots, hoeden en de bandanas weer worden aangetrokken en zelfs western geïnspireerde jurken zijn niet too much. Wij zijn in ieder geval helemaal voor, dus stof die oude kimono maar weer af, want ook die past perfect bij deze trend.

5. Denim

Niet dat denim ooit echt out of style is geweest, maar de laatste tijd wordt het weer steeds populairder. Zo kan je denim op denim dragen en zijn de jeans jasjes ook weer helemaal je van het. Je kan het werkelijk met van alles combineren, dus als je niet al te moeilijk wil doen, dan is dit de look voor jou!

6. Je haar als accessoire

Voor iets als een festival mag je verder denken dan alleen je outfit. Ook je haar kan je op de leukste manieren aankleden door het bijvoorbeeld in te vlechten of door er sieraden aan toe te voegen. Je kan het zo gek niet bedenken, of het is een mogelijkheid. Laat je creativiteit de vrije loop!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws