Met deze sneakers val je op tijdens een avond uit

Elsemieke | 19 augustus 2022
lifestyle

Wanneer je een avond uit gaat wil je er natuurlijk goed uitzien. Je trekt leuke kleding aan, doet je haar en eventueel make-up. Voorheen werden er veel hakken gedragen tijdens uitgaan, maar tegenwoordig zijn sneakers ook erg hip en geschikt voor een avond uit. Sneakers worden zeker niet meer gezien als sportschoenen, maar bieden wel genoeg comfort. Vaak sta je veel tijdens een avond uit en dat zijn comfortabele schoenen zeker geen luxe. In dit artikel vertellen we je graag welke sneakers geschikt zijn voor een avond uit en welke er ook nog eens leuk en hip uitzien. 

Balenciaga schoenen

Ten eerste zijn Balenciaga schoenen tegenwoordig erg trendy en zeker geschikt voor een avond uit. Balenciaga is een spaans designer merk wat werd opgericht in 1919. Het merk is nu razend populair en in elke bekende winkelstraat is er wel een winkel van te vinden. Balenciaga verkoopt modieuze schoenen waarbij je een statement maakt. Een bekende schoen is de Balenciaga Triple S. Dit is een vrij grote sneaker waarbij je schoenmaat voorop de schoen staat. Dit zie je dan ook niet overal voorbij komen, waardoor je zeker opvalt tijdens een avond uit. 

Off white schoenen

Naast de schoenen van Balenciaga zijn de schoenen van Off White ook erg populair. Ook dit merk heeft bijzondere kenmerken waardoor je zeker opvalt tijdens een avond uit. Off white schoenen kenmerken zich door grafische prints en een creatieve uitstraling. Zo staat er bijvoorbeeld op een regenlaars ‘for rainy days’ en op de veters van de sneakers staat vaak ‘shoelaces’. Ook is het kruis wat op veel items van Off White terug te vinden is erg kenmerkend. 

Kortom, wanneer je een comfortabele schoen wilt dragen voor een avond uit doe je er zeker goed aan om te investeren in schoenen van Balenciaga of Off White. Dit zijn bekende en populaire designers met een eigen stijl. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws