De leukste originele outfit voor carnaval

Partyscene Redactie | 10 februari 2023
lifestyle

Lekker gek doen zonder dat iemand ervan opkijkt: één van de redenen waarom carnaval zo leuk is! Vals meekraaien met de gekste carnavalshits en hossen tot je erbij neervalt, het kan allemaal. Originele kostuums horen er natuurlijk ook bij. Daarom tippen we je in dit artikel drie leuke outfits om tijdens carnaval de show mee te stelen.

Fred Flintstone

Fred Flintstone, wie kent ‘s werelds meest bekende holbewoner niet? Met zijn fel oranje gewaad met zwarte vlekken, blauwe stropdas sjaal en knuppel is hij een passend personage voor het leukste feest van het jaar. Een zwarte warrige pruik maakt het geheel helemaal af. Je partner kan mee als Flintstone’s vrouw Wilma, uiteraard in een bijpassend kostuum. Zijn jullie creatief en handig? Maak dan de Flintmobile na voor een spetterende entree.

De traditionele Schot 

Wil je dit jaar echt uitpakken met originele carnaval outfit? Ga dan verkleed als traditionele Schot, compleet met een rood- of groen geruite kilt en platte pet, witte kniekousen en zwarte loafers. Natuurlijk mag een pluizige lange baard niet ontbreken. Iedereen weet dat er onder de kilts vaak niets gedragen wordt, maar of je dat risico neemt met al het hossen is aan jou.

Prima ballerina 

Heb jij een goede portie zelfspot? Als mannelijke prima ballerina in een roze tutu met franjes en een doorschijnende panty zie je er natuurlijk super grappig uit. Wil je helemaal uitpakken? Kijk dan of je een paar roze pumps kan vinden.

De stiletto’s ruil je natuurlijk om voor een paar spitzen als je een optreden geeft. Vergeet dus niet om vooraf je balletpasjes goed te oefenen. Niet zo elegant? Zorg dan dat je alle carnavalsklassiekers goed kent, zodat je deze uit volle borst mee kan zingen. Zo ben je helemaal klaar voor het feest der feesten!


 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws