Bijeenkomst organiseren? Boek een zaal in Beach Club Sunrise bij Eindhoven!

Partyscene Redactie | 14 februari 2023
lifestyle

Zoek jij een geschikte locatie in de regio Eindhoven waar je een leuke bijeenkomst kunt organiseren? Dan ben je op de juiste plek bij Beach Club Sunrise. Mooie gelegen aan het water biedt deze gelegenheid verschillende interessante zaalverhuur mogelijkheden voor uiteenlopende doeleinden. Voor kleine en grote bijeenkomsten, van 50 tot 1.000 personen, en van vergadering of congres tot verjaardag of bruiloft. We vertellen over de zalen die je kunt huren bij Beach Club Sunrise en waar je verder volledig ontzorgd wordt.

Zaal Sunrise

Zoek je een mooie binnenruimte voor bijvoorbeeld de receptie van je bruiloft? Dan is Zaal Sunrise een zeer geschikte locatie. Deze zaal is ideaal voor grote gezelschappen: er kunnen 450 personen in. Omringd door glas en te midden van Boeddhabeelden en kroonluchters kun je hier in een warme sfeer genieten terwijl je geniet van een prachtig uitzicht over het water.

Zaal Sunset

Voor een wat beperkter gezelschap is er Zaal Sunset, die ruimte biedt voor 150 personen en een perfecte locatie is voor een borrel, feestavond of een rustige presentatie. De zaal is ingericht in Oosterse sferen en voorzien van mooi, donkerder meubilair, houten muren, loungebanken. Overdag profiteer je er van lekker veel lichtinval. 

Zaal Bruisend

Wil je je borrel, feestavond of een rustige presentatie letterlijk naar een hoger plan tillen? Net als Zaal Sunset biedt Zaal Bruisend ruimte aan 150 personen, alleen heeft de locatie een hogere ligging. Daardoor profiteer je vanaf de veranda van een adembenemend uitzicht terwijl je geniet van een hapje en een drankje.

Zaal The View

Zaal The View heet niet voor niets zo: hij biedt een prachtig uitzicht over het water van Aquabest. De zaal heeft een capaciteit tot 150 personen en is de ideale locatie voor een vergadering, presentatie, borrel, feestelijke bijeenkomst of gezellige barbecue. Kortom: de beste plek voor een bedrijfsuitje in de regio Eindhoven.

Zaal Buddha Lounge

Zoek je liever de buitenlucht op voor een intieme bijeenkomt? Bijvoorbeeld voor je huwelijksvoltrekking? Dan is de Buddha Lounge dé plek. Deze is gelegen aan het water en verscholen tussen het riet, zodat je er heerlijk op jezelf kunt zijn met je gezelschap van maximaal 80 gasten.

Zaal Ponton

Wil je een feestje ‘op’ het water? Dan is Zaal Ponton de plek die je zoekt. Deze mooie overdekte buitenlocatie ligt direct aan het water en biedt ruimte aan 80 gasten. Het is een uitstekende plek voor een intieme borrel, maar ook een erg mooie plek om een ceremonie te houden.

Voor allerlei gelegenheden kun je dus gemakkelijk een ideale locatie vinden bij Beach Club Sunrise in Best bij Eindhoven. Ondertussen geniet je er van een het vakantiegevoel dat de strandsetting heeft. Een heerlijke plek om er dus even tussenuit te zijn met een gezelschap!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws