Get it while it's hot: Clublife Magazine 2.2013!

Peter Güldenpfennig | 19 juli 2013
magazines


 

NuindewinkelHet gaat lekker op het gebied van EDM, en met Clublife Magazine staan we er middenin. Of het nu om de beste dj's , gear, gadgets, games of fashion gaat, we've got you covered!

Clublife_Magazine_2.2013

Interviews: Sander van Doorn, Julian Jordan, Frank de Wulf, Johnny de Mol en Fady Ferraye

Met Sander van Doorn hebben we een flink gesprek gehad over hoe is hij gekomen waar hij nu is, wat nu eigenlijk de 'Sander van Doorn'-sound is en de jonge garde van dj's. Daarover gesproken, ook Julian Jordan hebben we aan de tand gevoeld. De toekomst staat open voor de jonge dj en producer, dat terwijl hij ook al een behoorlijk verleden heeft opgebouwd. Dat ging in het begin niet van een leien dakje, zoals je in het interview kan lezen. Verder spraken we met de Belgische pionier Frank de Wulf, bekend van The B-Sides, over zijn verleden en de hedendaagse scene. Ook Johnny de Mol en Fady Ferraye wisten we te strikken, die maandelijks de clubavond Hurly Burly doen in Amsterdam. Beiden zijn dj's met een verhaal!

 

Verslag: Defqon – Weekend Warriors

Stampend gaan we ten onder! Oke, dat is misschien wat overdreven, maar zoals je in ons verslag van Defqon: Weekend Warriors kan lezen heb je in ieder geval wel wat gemist als je hier niet bij was!

25 jaar dance in Nederland en België

De tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Voor de dance gaat dit zeer zeker op! Al 25 jaar lang bestormt EDM in allerlei stijlen de clubs in België en Nederland. We blikken terug op een roemrucht verleden.

DJ-gear: Pioneer XDJ-R1 & Serato vs Traktor

042-Clublife_03Pioneer staat aan de top op het gebied van dj-gear. In onze review lees je of het bedrijf de vlag hoog weet te houden. Verder kijken we naar de hard- en software van zowel Serato als Traktor. Wat kun je ermee en welke van de twee vechtersbazen komt als winnaar uit de strijd?

Fashion

Wat fashion betreft ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat jouw kledingkeuze geen ramp is, maar een bron van inspiratie voor iedere clubganger.

Gear, gadgets en games

Headphones, smartwatches, streaming muziek, de nieuwe generatie consoles? You can check those boxes, want wij schrijven erover.

Clublife_Magazine_2.2013_3D_2Cocktails

Niets zo lekker als een goede cocktail. Wij spreken met een echte bartender en geven je recepten en tips om zelf aan de slag te gaan. Shake it like a polaroid picture!

Word abonnee

Wil jij een abonnement op Clublife Magazine? Dat kan! Clublife Magazine verschijnt 4x per jaar en kost 6,95 in de winkel. Een abonnement op Clublife Magazine is 24,95 per jaar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws