Clublife Magazine 1.2015 ligt nu in de winkel!

Lucas Boon | 21 april 2015
magazines


Daar is 'ie dan, de eerste Clublife Magazine van 2015. De editie ligt nu in de winkels en op de deurmat bij onze abonnees. Zoals je gewend bent staat 'ie bomvol interviews, achtergrondartikelen, het laatste nieuws, fashion, gear, gadgets en mobile. Daarnaast presenteren wij de Festivalspecial - het beste van de zomer volgens onze redactie!

Cover: Yellow Claw

Het populaire trio uit de hoofdstad reist de hele wereld over en scoort hit na hit. Zijn ze op hun hoogtepunt of is dit nog maar het begin? Wij spraken de mannen van Yellow Claw erover, maar ook over hun kledinglijn en album Blood For Mercy, touren in het buitenland, hun relatie met de hiphopscene, en nog veel meer! En hoewel Bizzey hieronder zegt dat we 'volgende week' in de winkels liggen, kun je ons nu al vinden in de schappen!

Festivalspecial

Met trots presenteren wij onze Festivalspecial. Het voorjaar is nog maar net begonnen, maar de zomer komt er sneller aan dan je denkt! Waar moet je zijn in de maanden juni, juli en augustus? Wij zetten de vetste festivals in de Benelux overzichtelijk op een rijtje. Van hardstyle tot edm en van hipster tot rauwdouwer, alles en iedereen komt voorbij!

Interviews

 • Secret Cinema
  De Rotterdamse dj Secret Cinema zit welgeteld 25 jaar in het vak, reden voor een feestje dus. Wij spraken hem over 'zijn' Gem Records, de marathonavonden met zijn protegé Egbert en natuurlijk de huidige dance-scene.
 • Nightbreed Records
  Ook de hardere stijlen komen aan bod in 1.2015, zo spraken we met hardstyle trio Endymion. Zij zijn namelijk bezig met een nieuw avontuur op poten te zetten: Nightbreed Records!
 • Rewind: Remy
  Ooit meegenomen door zijn oudere broers naar de Amsterdamse RoXY, tegenwoordig een pionier in de techno-scene. Remy staat voor kwaliteit en no nonsense. Wij spraken hem erover!
 • Mary Go Wild
  Het vuistdikke boek dat 25 jaar dance omschrijft staat tegenwoordig ook bekend als winkel aan de Amsterdamse Zeedijk. Hier vind je alles over dance, van merchandise tot oude platenspelers. Wij spraken erover met mede- initiatiefnemer Arne van Terphoven.
 • Talent: Luuk van Dijk
  Nouja, talent... De achttienjarige Luuk van Dijk heeft al op Mysteryland gestaan en een knaller van een hit gescoord met 'Je Moeder'. Evengoed staat hij aan het begin van zijn carrière, die vanaf nu alleen nog maar mooier kan worden!
 • Fotograaf Vladislav Solovov
  Regelmatig schiet de jonge Belg Vladislav foto's voor Clublife Magazine, wij spraken hem over zijn vak! 'Een goedkope camera geeft me de mogelijkheid om te doen wat ik wil doen.'
 • In de studio met: Sandro Silva
  Als jij de monsterhit 'Epic' kent, dan ken je Sandro Silva ook. De 23-jarige producer nodigde ons uit in zijn studio in Zoetermeer en vertelde over zijn werkwijze.

En verder

 • DJ tips van Marcella
  DJ'en is een vak, en wie kan dat vak je beter uitleggen dan een gerespecteerd dj zelf? Marcella, tevens vakdocent aan de Herman Brood Academa, geeft je zeven onmisbare tips voor jouw dj-carrière. Zoals: 'Je wordt betaald om een performance te leveren, niet om laveloos achter de decks te staan.'
 • Gear: dé vintage vst-collectie
  Als jij je weg enigszins in de studio kent, dan klinkt de naam Arturia je ongetwijfeld bekend in de oren. Wij bespraken de Arturia's V Collection-serie!

Party

 • Spot jezelf in onze party people rubriek!
 • De beste party blogs van de afgelopen weken op een rijtje. Hard Bass, GRAND, Dirty Dutch - er zitten een paar mooie feestjes tussen!
 • En met onze party agenda weet jij waar je de komende weken op stap moet in heel de Benelux.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws