Clublife Magazine 2.2015 ligt nu in de winkel!

Lucas Boon | 30 juni 2015
magazines


Eindelijk, zomer! En dat hebben we op de redactie van Clublife Magazine ook dondersgoed begrepen. Al sinds maart werken we aan deze kersverse editie, toen de regendruppels nog keihard tegen de ramen tikten. Evengoed hebben we er een prachtig zomernummer van gemaakt. Check snel wat je allemaal kunt lezen in Clublife Magazine 2.2015!

Cover: Sunnery James & Ryan Marciano

Er zijn meerdere redenen om het charismatische duo Sunnery James & Ryan Marciano op de cover van Clublife Magazine te zetten. Nog los van het feit dat de heren er gewoon goed uitzien (het oog wil ook wat, immers), zijn ze drukker dan ooit: 'De consument is gewoon vrij snel toe aan iets nieuws. Ons antwoord daarop is: meer releasen.' En gelijk hebben ze!

Festivalspecial

Je las onze festivalspecial al in 1.2015, en in 2.2015 is 'ie weer helemaal terug! Ditmaal richten we ons op de kleinere festivals en geeft onze redactie je ook nog eens tips om de festivalgekte die in ons land heerst te overleven. Je vindt 'm achterin het magazine, net voor de party agenda!

Interviews

 • Techno meets hardstyle: Olivier Weiter x Psyko Punkz

Natuurlijk staat 2.2015 weer boordevol coole interviews, maar deze is wel heel speciaal: een dubbelinterview! We lieten techno-dj Olivier Weiter en hardstyle-duo Psyko Punkz met elkaar in gesprek gaan. En wat bleek? De drie zijn van plan ooit nog eens samen een afterparty te organiseren!

 • Dyro

Ja hoor, we hebben 'm te pakken gekregen: Dyro! Een headliner op het gemiddelde edm-festival van 2015, maar voor een interview met Clublife Magazine maakte hij graag even tijd vrij.

 • Rewind: DJ Jean

Voorwaarde om gevraagd te worden voor onze Rewind-rubriek is dat de desbetreffende dj 'vroegah' hot was, maar anno 2015 nog steeds mee draait. En dat is met DJ Jean niet anders. Sterker: ieder weekend gaat de 47-jarige Amsterdammer nog helemaal los. En hij neemt ons graag mee in zijn ijzersterke verhalen.

 • Talent: Lost Frequencies

'Are You With Me'? Nou, wij wel! Begin dit jaar scoorde de jonge Belg een monsterhit en sindsdien is het snel gegaan. Heel snel. 'Terwijl al mijn vrienden examens zitten te maken, sta ik te draaien in de club.'

 • In de studio met: Laidback Luke

Wie is de man achter al die hele vette muziek? En nog belangrijker: hoe wordt dat eigenlijk gemaakt? Laidback Luke gaf ons een uniek kijkje in zijn studio!

 • FeestDJRuud

Gas op die lollie! Begonnen als een grap in 2011, maar de laatste jaren is de Limburgse Ruud Geurts serieus met zijn carrière bezig. 'Ik denk al aan stappen maken in het buitenland.'

Achtergrond

 • Sensation 15 jaar

Let's celebrate life! Aanstaande zaterdag is het alweer tijd voor de vijftiende (!) editie van Sensation, en wij blikten samen met een aantal dj's terug op vijftien hele mooie jaren. Of zoals Bakermat het omschrijft: 'Sensation is een begrip.'

 • DJ Tips van Stephanie

Deze Italiaanse dame uit de Scantraxx-stal draait al jaren mee in de hardstyle-scene. Graag geeft ze jou acht onmisbare tips om 'het' te maken in de dance-wereld.

En verder...

 • Gear: we checkten oldschool synths, maar dan in een nieuw jasje!
 • Fashionista: wij zochten de vetste festivaltrends voor je uit!
 • De 10 favoriete platen van... Spinnin' Records-baas Eelko van Kooten.
 • En natuurlijk... de vetste gadgets, mobile, tracks en party blogs!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws