Partyscene #17 is nu verkrijgbaar!

Pieter Hiemstra | 18 april 2017
magazines

De persen puffen nog na en de inkt is pas net opgedroogd: de nieuwe Partyscene Magazine ligt weer vers in de schappen bij jou in de buurt! Op de cover prijkt Armin van Buuren die dit jaar zijn twintigjarig jublileum viert. Daarnaast trappen we officieel het festivalseizoen af met een bomvolle agenda en vele line-ups. Verder nemen we je mee naar de vetste uitgaanslocatie in België en beantwoorden we de waarom onze zuiderburen grote invloed hadden op de ontwikkeling van de dancescene. Dat en nog veel meer in Partyscene Magazine #17!

Armin van Buuren

Het is een feestelijk jaar voor Armin van Buuren (40). Twintig jaar geleden startte zijn carrière met zijn eerste buitenlandse gig in Rusland. Het jubileum wordt groots gevierd met een wereldwijde Armin Only Embrace-tour. En dat bleef niet onopgemerkt. Veertigduizend kaartjes waren binnen tien minuten uitverkocht waarna er een extra show werd ingepland. Samen met Armin blikken we terug op de voorbije jaren. Welke prijs heeft hij moeten betalen voor zijn succes?

Hoe 010 uitgroeide tot een clubstad

Rotterdam is een stad to love or to hate. De tweede stad van het land is in veel een totale tegenhanger van Amsterdam. Waar de hoofdstad bekend staat om de grachtjes en statige panden is Rotterdam industrieel, rauw en de enige stad van het land met een skyline.

Muziek onderweg luisteren is van alle tijden - De wereld voor Spotify: van Walkman tot iPhone

Muziek streamen is niet eens meer een ding vandaag de dag, het is de standaard waarmee we naar muziek luisteren. Spotify (en ook services als YouTube, Soundcloud en Mixcloud) hebben de rol van meer traditionele platformen overgenomen. Ook mobiel, met steeds groter wordende databundels, zet je onderweg gewoon een stream aan op je smartphone. Toch was er ooit een wereld zonder Spotify (nog niet eens zo lang geleden, Spotify bestaat pas tien jaar) en ook toen luisterden we muziek onderweg.

 

Hotspots in Londen, Berlijn en Antwerpen

Ga je deze zomer een stedentrip maken of ga je een weekendje weg? De kans is groot dat je vooraf flink wat onderzoek doet op internet. Wij helpen je uiteraard graag een handje en verzamelden de hotspots in Londen, Berlijn en Antwerpen die je niet mag missen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws