Partyscene #18 is nu verkrijgbaar!

Peter Güldenpfennig | 26 juni 2017
magazines

Het festivalseizoen is er, de zomervakantie staat voor de deur, wat heb je nog meer nodig? Wat dacht je van een flinke dosis muziek, lifestyle, interviews, dj-gear en nog veel meer? Geen nood, we got your back, want Partyscene #18 is een feit!

Dit is de dikke ‘fuck you!’ van The Chainsmokers

Het coverartikel dit nummer gaat over The Chainsmokers, het bro’mantische duo waar de wereld niet meer omheen kan. We nemen een duik in hun verleden en gaan in op de antics van de twee, inclusief de middelvinger van het duo richting alle critici.

Overal ter wereld de vetste hotspots

Waar je deze zomer ook te vinden bent, neem ons magazine mee, want we bespreken de leukste, spannendste en obscuurst must-visits over de grenzen. Van de grootste clubs tot de niche barretjes, het komt voorbij en je wilt ze zeker niet missen. 

Interview: Rotjoch van 101Barz

101Barz groeide de afgelopen tien jaar uit tot het grootste online hiphopplatform van Nederland. Veel rappers die we deze zomer terugzien op festivals hebben er mede hun succes aan te danken. Oprichter Rotjoch ziet het succes, maar ziet nog veel meer!

In gesprek met Cloud 9 Music-baas Raymond van Vliet

Cloud 9 Music is een van de grootste muziekuitgevers en platenlabels van de Benelux. Het speelde een rol in de carrière van Armin van Buuren en Hardwell. Ook op urbanvlak is het actief. Zo tekende Jebroer er in april een contract. We spraken met de directeur Raymond van Vliet op zijn kantoor in Amsterdam. 

Gear review: Endymion ging met de Roland DJ-808 aan de slag

De naam hint er al naar, de Roland DJ-808 is veel meer dan een controller en grijpt terug naar de TR-808 drummachine gecombineerd met een moderne dj-controller. Een klassieker in een nieuw jasje met nieuwe functies dus. Dus wie kan het apparaat beter testen dan een doorgewinterde groep als Endymion?

En verder…

...duiken we de studio in met Ferry Corsten, gingen in gesprek met house-legende Jaydee, geven we je life hacking-tips en nog veel meer!

Scoor de nieuwe Partyscene Magazine

Partyscene #18 vind je in de betere boekhandels en kun je ook online bestellen. Oudere nummers nabestellen? Geen probleem, dat doe je hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws