Partyscene #19 is nu verkrijgbaar!

Mark IJsendoorn | 13 oktober 2017
magazines

De herfst is volop begonnen en het festivalseizoen definitief voorbij. Maar van een herfstdip gaan we geen last hebben. De clubscene gaat gewoon keihard verder, om te beginnen met het absolute hoogtepunt van het jaar: Amsterdam Dance Event. In Partyscene #19 besteden we extra aandacht aan het grootste dance-evenement ter wereld. Maar er is natuurlijk veel meer...

Het verhaal van Avicii

Avicii schokte de wereld toen hij verleden jaar aankondigde te stoppen met touren. Sindsdien hoorden we weinig meer van de wereldster, tot hij deze zomer weer met nieuwe muziek op de proppen kwam. Optreden doet hij echter niet meer. We duiken in het verhaal van Avicii vol feesten, absurde tourschema’s, dagenlange studiosessies en enorme hoeveelheden alcohol, om te ontdekken hoe hij tot zijn drastische beslissing kwam en wat de toekomst zou kunnen bieden.

Amsterdam Dance Event

ADE staat voor de deur, en natuurlijk gaan we diep in op het grootste dance-evenement ter wereld. We kiezen onze top picks uit het programma en met onze ADE on a budget-gids leggen we uit hoe je vijf dagen lang de volledige ADE-beleving meekrijgt zonder in de schuldsanering te belanden.

Interview: Darkraver en Outsiders

Een officieel duo zijn freestyle-koningen The Darkraver en Outsiders niet, maar toch zijn de twee drinking buddies bijna onafscheidelijk. Sinds kort duiken ze samen de studio in en scoren ze onverwachte hits als ‘Helicopter’ en ‘Vaderland’. We nodigden de twee uit op de redactie en spraken over hun succes samen.

Dit was het festivalseizoen

Natuurlijk blikken we met onze reporters en fotografen ook terug op een waanzinnige zomer vol festivals als Tomorrowland, Dreamfields, Sensation, Solar en Mysteryland.

En verder

Bespreken we nieuwe synths van Roland en andere dj-gear, bewijzen we dat dance echt geen mannenwereld is, graven we in de vroegste geschiedenis van de Nederlandse elektronische muziek en zetten we de vetste hotspots in Nederland en het buitenland op een rij.

Scoor de nieuwe Partyscene Magazine

Partyscene #19 vind je in de betere boekhandels en kun je ook online bestellen. Oudere nummers nabestellen? Geen probleem, dat doe je hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws