Danceplatform DJ Mag NL 'on hold'

Partyscene Redactie | 5 januari 2018
magazines


Martin Garrix wordt voor de eerste keer in 2016 nummer 1 DJ ter wereld, de verkiezing jaarlijks uitgeschreven door DJ Mag.

Partyscene blijft het grootste en vetste danceplatform in Nederland

Partyscene is zoals het er nu naar uitziet het enige Nederlandstalige danceplatform nu collega DJ MAG NL bezig is met een heroriëntatie. Door deze stap is er voorlopig geen activiteit op de mediakanalen van DJ MAG NL.

'Als gevolg van een heroriëntatie op onze mediakanalen en om aan jullie verwachtingen te blijven voldoen, kijken we op dit moment naar een nieuwe (content)strategie voor DJ Mag NL. Daarom stoppen we per direct met het DJ Mag NL platform in de huidige vorm', staat er op de site van DJ Mag te lezen.

De heetste primeurs

Liefhebbers van dance, urban culture, lifestyle en natuurlijk de vetste events kunnen gewoon terecht op onze site en viermaal per jaar het magazine van cover tot cover verorberen. Al het laatste nieuws, achtergrond, primeurs en de heetste charts check je zoals altijd 'gewoon' op Partyscene.nl. 

Logisch, want de dance- en club-scene in de Benelux is nog altijd booming en trendsettend. Wat hier gebeurt, zie je straks terug van Ibiza tot Brussel en van Noordwijk tot New York. Partyscene Magazine en Partyscene.nl bieden voor liefhebbers van en geïnteresseerden in dance en clubbing een platform in de vorm van een exclusief magazine en 24/7 actieve online kanalen.

En dat doen we ook weer in 2018! Volg ons op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter, abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief of ontvang een jaarlang Partyscene Magazine bij je thuis voor maar €12,50!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws