Armin van Buuren is geen gevangene van zijn eigen muzikale stijl

Peter Güldenpfennig | 18 maart 2013
music


arminvanbuuren-intense1Trancepuristen en oudgediende fans van Armin van Buuren vinden het vast verschrikkelijk, maar er is weinig trance te horen in 'This is What It Feels Like', de nieuwe single van Armin van Buuren. Op deze single werkt hij samen met de Canadese zanger Trevor Guthrie.

De track is een echte feel-goodtrack. De bijbehorende videoclip (met pornoster Ron Jeremy!) toont precies eenzelfde luchtige toon als de track. Het heeft echter weinig met trance te maken, en dat stoot ongetwijfeld een hoop trancepuristen tegen het hoofd.

Armin is de critici echter voor. Op de webshop van Armada Music valt te lezen: 'Featuring Canadian singer/songwriter Trevor Guthrie, Armin brings a musical fusion that has its roots in dance, rock and pop. Coming together in the easy-listening, up-tempo tune that is 'This Is What It Feels Like', Armin once again proves not to be a prisoner of his own style.'

Of je nu liever de bekende Armin hebt of Armin die nieuwe muzikale paden bewandelt, de kans is groot dat je hoe dan ook aan je trekken zult komen wanneer 'Intense', Armin's nieuwe plaat, uitkomt. We zullen het zien, 3 mei. Twee dagen later komt de fysieke versie van de single 'This is What It Feels Like' uit, die je hier kunt bestellen met handtekening van Armin erop. Check de videoclip van de single hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws