Nederlandse dj's vallen meermaals in de prijzen bij de International Dance Music Awards

Peter Güldenpfennig | 22 maart 2013
music


Nederlanders hebben flink gescoord tijdens de International Dance Music Awards in Miami 2013. Zowel Armin van Buuren als Hardwell gingen met enkele awards aan de haal.

De grote winnaar tijdens de International Dance Music Awards is Armin van Buuren, die maar liefst vijf awards in ontvangst mocht nemen. Vorig jaar kreeg hij al een awards voor het zijn van de beste dj ter wereld, diezelfde award won hij dit jaar. Verder won hij een award voor beste trancetrack met de track ‘J’ai Envie De Toi’. Verder won hij de awards 'Best Radio Show Mix Dj', 'Best Producer' en 'Best Podcast' voor zijn A State of Trance-podcast, waarvan onlangs de 600e episode is verschenen en op 5 april een overzichts-mix-cd van verschijnt.

Ook Hardwell is in de prijzen gevallen. Vorig jaar won hij al de 'Best Breakthrough DJ'-award, en dit jaar was hij voor vijf awards genomineerd. Hiervan mocht hij er twee verzilveren en mocht hij de awards 'Best European DJ' en 'Best Remixer' in ontvangst nemen.

De award-show hoort bij de jaarlijkse Winter Music Conference (WMC) en wordt sinds 1985 jaarlijks georganiseerd in Miami.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws