Secret Announcement Armin Only Intense 2013

Peter Güldenpfennig | 4 april 2013
music


Persbericht:

Pssst! Voordat we naar buiten gaan met de officiële aankondiging van de nieuwe Armin Only Tour, krijg jij de kans om je nú al in te schrijven voor Armin Only Intense 2013, op vrijdag 15 november in de Ziggo Dome.

Het wordt de gloednieuwe solo show van 's werelds #1 DJ, vernoemd naar zijn album dat begin mei verschijnt. Armin Only Intense zal meer dan ooit draaien om show en theater, een schouwspel waarmee de Leidse DJ al zijn eerdere concerten wilt overtreffen, uiteraard met de beste muziek die je van hem kunt verwachten.

Hiervoor is uitgeweken naar de Ziggo Dome, een kersverse locatie in Amsterdam. Het is dé ideale plek voor Armin Only; een prachtige zaal met een intiem karakter, uitermate geschikt voor een hoogkwalitatief DJ-concert. Binnenkort zullen diverse andere data en steden aan het schema worden toegevoegd.

Tickets scoren!

De vorige Armin Only show in 2010, in Utrecht was snel uitverkocht. Dit jaar is de venue veel kleiner, dus we verwachten dat het nog sneller gaat uitverkopen. Ja, je krijgt een exclusieve show, maar je moet dus snel zijn wil je tickets scoren!

Schrijf je dus snel in op www.arminonly.com en zorg dat je Armin Only Intense niet mist. Er staat namelijk iets unieks te gebeuren, die 15e november..

Check hier alvast de nieuwe single van Armin, Armin van Buuren feat. Trevor Guthrie – This Is What It Feels Like:

 

ARMIN ONLY INTENSE

Vrijdag 15 november 2013
Ziggo Dome Amsterdam
Inschrijven op: www.arminonly.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws