Tien jaar Housequake

Peter Güldenpfennig | 15 augustus 2013
music


'Tien jaar symboliseert het einde van een tijdperk, maar het geeft ook het begin van een nieuwe era aan', zegt Roog in het promofilmpje van tien jaar Housequake.

Het concept waarin Erick-E en Roog samen draaien en ze de wat scherpe randen van de house laten horen, zonder de funk te verliezen, bestaat tien jaar. Dat is niet niks, dus vieren ze dit al de hele zomer lang met een festivaltour en een collectie remixen van tracks die de twee dj's samen hebben geproduceerd.

Festivals en remixen

Nu staan er nog twee festival op stapel: Castle of Love in Kerkrade en Summerlake Festival in Woerden. Ondertussen zijn er ook al een stel remixen en mash-ups gratis te downloaden via de Housequake Soundcloud-pagina. Check bijvoorbeeld de gratis download van de mash-up die Roog en Erick-E zelf hebben gemaakt: 'Time to Feel Good' van Three ’N One versus 'Pressure' van Stephan Luke.

Of het Housequake-concept nog langer doorgaat is nog niet zeker. Volgens Erick-E moeten fans er rekening mee houden dat dit laatste jaar zou kunnen zijn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws