Hardwell & Dyro feat. Bright Lights - 'Never Say Goodbye (Wildstylez Remix)'

Partyscene redactie | 27 augustus 2013
music


Een paar maanden geleden bestormden Hardwell, Dyro en Bright Lights de charts met hun collaboratie 'Never Say Goodbye'. De afgelopen zomer hoorden we echter steeds vaker de Wildstylez-versie van deze track voorbij komen. Niet in de minste plaats omdat Hardwell er zelf regelmatig voor koos de remix te gebruiken als afsluiter van zijn sets (o.a. op Tomorrowland en Summer Festival).

Het mag dan eigenlijk ook geen verrassing heten dat de Wildstylez remix nu is uitgebracht op Revealed Recordings, het label van Hardwell. We zijn benieuwd hoe de track het gaat doen in de charts. Bij ons valt 'ie zeker in de smaak en op de festivals die we de afgelopen tijd bezochten ging het publiek er flink op los. Nu nog zien hoe ze aan de andere kant van de plas, waar hardstyle nog in de kinderschoenen staat, tegen deze 'nieuwe' sound aankijken.

De volledige track van 6:00 minuten is nu verkrijgbaar op Beatport (en hieronder in z'n geheel te beluisteren op YouTube). De radio edit van 3:17 minuten is beschikbaar via iTunes.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws