Vijf zomertracks die je misschien gemist hebt, maar wel vet zijn (2013)

Rick Francissen | 2 september 2013
music


Zoals ieder jaar zijn er ook deze zomer weer een aantal nummers die je overal en altijd voorbij hoort komen. Op elk festival en in elke club komen deze nummers continu voorbij. Hierdoor kan het zijn dat er nummers die minstens net zo goed zijn aan je voorbij gaan. Wij geven je vijf nummers die je wellicht gemist hebt, maar net zo de moeite waard zijn om te luisteren.

Kill The Buzz – 'Shake'

Een opkomende dj en producer uit de stad in Nederland waar grote namen als Tiësto en Hardwell vandaan komen, Breda. Hij scoorde vorig jaar een hit doordat Hardwell zijn nummer 'Party Hard' op Tomorrowland draaide. Dit jaar leverde hij met 'Shake' een track die wederom door de nummer-6 dj van de wereld op Tomorrowland werd gedraaid.

Ten Walls – 'Gotham'

Een langzame en meeslepende track. 'Gotham' is een van de de nummers op de Gotham EP die Ten Walls heeft uitgebracht op het toonaangevende label van Dixon & Âme, Innervisions. Het bijzondere aan de Gotham EP is dat alle nummers op de EP een eigen, unieke vibe hebben.

Notize – 'Heaven Above'

Notize is een jonge dj en producer uit Aalborg, Denemarken. De 18-jarige kreeg kwam in aanraking met muziek toen hij vijf was. Zijn oudere broer liet hem kennis maken met diverse soorten muziek. Tien jaar later ging de producer aan de slag met het maken van eigen nummers. Inmiddels heeft Notize een volstrekt eigen en unieke deephouse sound gecreëerd.

Fedde le Grand & Nicky Romero Ft. Matthew Koma - 'Sparks' (Atmozfears & Audiotricz Remix)

De grote hit van Fedde le Grand, Nicky Romero en Matthew Koma uit juli vorig jaar is in november geremixed door de opkomende hardstyle producers Atmoszfears en Audiotricz. Zowel het duo Audiotricz als Atmoszfears (die sinds een paar maanden alleen verder is gegaan) komen uit Nederland en zijn nog betrekkelijk onbekend. Ondanks dit hebben zij al enkele grote festivals aangedaan zoals Q-base en Defqon 1.

Sick Individuals – 'Chase'

Het Nederlandse duo Sick Individuals heeft al wat naamsbekendheid verworven met met hun remixes voor Icona Pop – 'I Love it' en Nervo & Hook N Sling – 'Reason'. De Sick Individuals maken ook eigen producties die bijzonder goed klinken. 'Chase' is een van hun laatste tracks.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws