Calvin Harris scheldt vrouw in het publiek uit

Rick Francissen | 3 september 2013
music


Dj's hebben tegenwoordig altijd toegang tot een microfoon tijdens hun optreden. De een gebruikt hem nauwelijks, de ander gebruikt hem heel vaak. Soms wordt de microfoon gebruikt om het publiek mee te krijgen maar Calvin Harris deed afgelopen week iets anders in LIV Miami.

Tijdens zijn show riep hij een vrouw naar voren die het duidelijk niet naar haar zin had op het feest in Miami. De vrouw zei door de microfoon die de dj haar gaf dat hij niet origineel was en dat hij andere tracks moest draaien. Calvin Harris was het hier duidelijk niet mee eens en gaf aan dat de muziek die hij draaide door hemzelf geschreven is. De Schot liet het hier overigens niet bij en zei daarna nog in de microfoon dat ze beter niet naar een Calvin Harris-show moet komen als ze geen tracks van hem wil horen. Daarna scheldt hij haar uit voor een 'daft fucking bitch'. In het onderstaande filmpje is het nog een keer terug te zien.

Calvin Harris is overigens tijdens het Amsterdam Dance Event te zien in de Ziggodome die wordt omgetoverd tot de Heineken Starclub. Hij zal hier samen met Tiësto, Danny Avilla, dj Punish, MoTi, en Sultan & Ned Shepard optreden op vrijdag 18 oktober. Dit evenement is inmiddels volledig uitverkocht.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws