Afrojack slaat nieuwe weg in met 'The Spark'

Rick Francissen | 1 oktober 2013
music


Afrojack is inmiddels niet meer weg te denken uit de hedendaagse dance scene. Na enorme hits die in stijl nog wel eens verschillen (vergelijk 'Take Over Control' maar eens met 'Rock The House'), heeft de dj uit Spijkenisse zich wel bewezen als producer. Hij werd hiervoor dan ook beloond met veel prijzen waaronder twee Grammy's.

Nu is Afrojack bezig met een nieuw soloalbum en hiermee lijkt hij weer een nieuw pad in te slaan. Dit blijkt uit zijn nieuwe single 'The Spark', afkomstig van dit nieuwe album. De track is samen met de Amerikaanse rapper/songwriter Spree Wilson gemaakt. Deze samenwerking zal op 7 oktober voor het eerst te horen zijn op de Nederlandse radio en zal wereldwijd op 11 oktober tegelijk met de videoclip uitgebracht worden. De videoclip is in Las Vegas opgenomen en geregisseerd door Tim Nackashi, een regisseur die eerder werkte met bands als One Republic en Maroon 5. De wereldpremière van het nieuwe nummer werd op BBC's Radio 1 door Pete Tong gedaan en is in de onderstaande video te beluisteren.

Afrojack is binnenkort ook weer in Nederland te zien. Tijdens het Amsterdam Dance Event heeft hij een avond in de Heineken Music Hall aangekondigd. Tijdens 'Jacked Homecoming' geeft hij op 18 oktober samen met vrienden en collega's een behoorlijk feest. De line-up hiervan bestaat naast Afrojack zelf uit Quintino, Shermanology, Apster, Bobby Burns, Leroy Styles, D-Wayne en Zawdi MC.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws