Vijf toptracks uit september (2013)

Rick Francissen | 24 oktober 2013
music


Elke week worden er wel weer nieuwe tracks gereleased via de vele muzieklabels. Daardoor vergeten we nogal snel de muziek van een tijdje terug. 

Zonde, want goede muziek is er niet om na een paar keer luisteren in de prullenbak te gooien. Gelukkig bestaat er zoiets als remixes! Wij hebben een aantal tracks uitgekozen die in hun nieuwe jasje wat ons betreft nog best een paar keer door je speakers mogen knallen.

Flight 643 - Tiësto (John Christian remix)

De klassieker van Tiësto genaamd 'Flight 643' die uitkwam in 2001 op Tiësto's eerste album blijft producers inspireren, zo blijkt uit de remix van John Christian. De remix hijst de oude track in een nieuw 2013 jasje en laat op deze manier zowel het oude als nieuwe publiek horen dat 'Flight 643' onmisbaar is in de clubs of op een festival.

Wicked Games - Chris Isaak (Parra for Cuva ft. Anna Naklab remix)

De klassieker 'Wicked Games' van Chris Isaak is door Parra for Cuva & Anna Naklab in een modern jasje gegoten. De nieuwe versie is een stuk vlotter dan het origineel, maar weet het zomerse sfeertje erg goed te behouden. De deep-house track laat je bijna zes minuten lang wegdromen, meeslepen en beheersen. Een perfecte track om lekker tot rust te komen.

Bigger Than Prince - Green Velvet (Hot Since 82 remix)

De Britse producer Hot Since 82 heeft zijn hand gelegd aan 'Bigger Than Prince' van Green Velvet. Hij heeft het tempo opgeschroefd en voegde een catchy baslijn toe die samen met de originele vocals ervoor zorgt dat het lekker weg luistert. Deze zeer succesvolle deep-house remix zorgt ervoor dat Hot Since 82 enorm in populariteit stijgt: de track heeft ruim zes weken de deep-house Beatport nummer-1 positie weten te beheersen.

Fifteen - Blasterjaxx (Hardwell edit)

Het opkomende duo Blasterjaxx is op het moment enorm goed bezig. Veel releases slaan goed aan op de dansvloer. Fifteen is hiervan het perfecte voorbeeld. Nadat Hardwell het nummer heeft opgepakt en hier wat aanpassingen aan heeft gedaan, zorgt het nummer in iedere set voor enthousiaste reacties uit het publiek.

Imaginary - Brennen Heart & Jonathan Mendelsohn

Brennen Heart heeft samen met de zanger Jonathan Mendelsohn een prachtig euforisch nummer gemaakt. Wat begint met de vocalen van de Amerikaanse zanger en een rustige melodie, bouwt subtiel op naar een heerlijke hardstyle drop. Steeds iets meer synths die elk net wat agressiever klinken worden op de drop ondersteund door de harde kick die we van de Nederlandse dj gewend zijn. Erg zomers en meeslepend!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws