Showtek scoort flinke hit met 'Booyah'

Peter Güldenpfennig | 29 oktober 2013
music


De broers Sjoerd en Wouter Janssen, die samen het producers-duo Showtek vormen, hebben alweer een flinke hit op zak. 'Booyah', een samenwerking met We Are Loud en voorzien van vocalen door Sonny Wilson, kwam eind september uit en gooit sindsdien hoge ogen in de clubs.

De charts blijven trouwens niet achter. Zo haalde het duo met de aanstekelijke dancetrack al diverse dancecharts. Deze week komt daar de UK Chart bij waar de track op een indrukwekkende vijfde plek is binnengekomen.

Met 'Booyah' hebben ze inmiddels hun derde grote hit in 2013 te pakken. Eerder al wisten de broers te scoren met 'Get Loose' (een samenwerking met Noise Controllers) en 'Cannonball', een track die ze samen met Justin Prime hebben gemaakt.

'Booyah' wordt inmiddels gedraaid door dj's als David Guetta, Hardwell, Calvin Harris en Laidback Luke. De track kent verschillende invloeden. Zo begint het nummer als electrotrack maar komen er ook flarden dubstep, drum 'n' bass tussendoor en dankzij de vocalen zelfs ook dancehall.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws