Mightyfools - 'Go' [preview]

Rick Francissen | 7 november 2013
music


Jelle en Andy van de Mightyfools zijn dit jaar goed op dreef. Tijdens het Ultra Music Festival bracht Hardwell een speciaal Miami-album uit op Revealed Recordings waar de Mightyfools hun debut deden op het label met de track 'Ladykiller'.

Drie maanden later bracht het duo hun volgende nummer uit op Revealed Recordings. 'Footrocker' was een enorm succes en werd het gehele festivalseizoen overal gedraaid. Nog steeds worden de vocals uit de track gebruikt in live sets van verschillende dj's.

Weer drie maanden later deden de Mightyfools het opnieuw. 'Put Em Up' zat in hetzelfde straatje als 'Footrocker', maar bleek niet minder populair. Deze keer had Sander van Doorn de eer om de track te mogen tekenen op zijn label Doorn Recordings.

Op 18 november komt de nieuwste track van het enthousiaste duo uit op het label van Afrojack, Wall Recordings, zijn. 'Go' heeft een voor Mightyfools-kenmerkende break en opbouw. Gaaf, die twangy bassline ook! Het nummer zorgt voor een zonnig november, ook al regent het nog zo hard! Check de preview:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws