Dyro – 'You Gotta Know'

Rick Francissen | 26 november 2013
music


De 21-jarige Leidenaar Dyro blijft maar goede tracks aanleveren. 2013 is voor hem in ieder geval een van de betere jaren uit zijn carrière. Zo maakte hij al 'Never Say Goodbye' met Hardwell, 'Leprechauns & Unicorns' en 'Go Down', tourde hij de hele wereld over, werd hij door Hardwell op op Ultra benoemd tot beste opkomende dj ter wereld en werd hij ook nog de hoogste nieuwe binnenkomer in de DJ top 100.

'You Gotta Know' is een melodische track met een catchy vocal. De track start direct met de herkenbare raisers en zware bassen die Dyro in veel van zijn tracks gebruikt. Daarna volgt de vocal die wordt ondersteund door subtiele akkoorden en zacht opbouwende drums, synths en effecten die uiteindelijk uitmonden in een melodische drop waarin de vocal doorklinkt.

Een verfrissende track tussen al het harde big room geweld dus. Het nummer blijft daarbij ook nog eens goed in je hoofd hangen. Mede om deze redenen voorspelt ook Hardwell dat de track een succes zal worden komende tijd. Wij kijken in ieder geval erg uit naar meer van Dyro!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws