Afrojack – 'Wrecking Ball'

Rick Francissen | 5 december 2013
music


Een van de meest, zoniet het meest besproken nummer van de afgelopen periode dankzij de bijbehorende videoclip, 'Wrecking Ball' van Miley Cyrus, is door Afrojack geremixed. Hij heeft de volledige versie op zijn Soundcloud geplaatst nadat hij eerder in november een teaser online plaatste.

De remix start met een bombastische melodie die langzaam opbouwt met percussie. Dan volgt de eerste drop die bestaat uit een zware kick met dezelfde melodie erboven. In de tweede drop hoor je echt goed de dirty dutch-sound van Afrojack terug. Vervolgens valt er een korte stilte en klinkt een couplet uit 'Wrecking Ball'. Deze wordt weer opgepakt door de elektronische melodie die opbouwt naar dezelfde drop als de eerste.

De afwisseling tussen de big room drops en bombastische melodieën maken dit een afwisselende remix die het origineel een nieuwe dimensie geeft. Hiermee laat Afrojack ook zien dat hij nog steeds in staat is tracks te maken die echt in een club thuis horen. Het is namelijk een enorme tegenstelling tot zijn laatste single 'The Spark'.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws