Laidback Luke's yearmix 2013

Rick Francissen | 19 december 2013
music


Zoals verwacht komen er met de dag meer jaarmixen online. Een enorm aantal vallen hierdoor niet op en worden waarschijnlijk maar enkele keren geluisterd. Die van Laidback Luke valt echter helemaal buiten deze categorie. Met zijn technische skills en ruime muziekkeuze geeft hij een originele twist aan zijn mix en zou het ons verbazen als hij niet alle aandacht op zich gevestigd weet.

Probleemloos mixt Laiback Luke alle nummers aan elkaar en door elkaar. Zo klinken zijn eigen track 'Pogo' samen met de Tomorrowland edit van 'Watch Out For This (Bumaye)' van Dimitri Vegas & Like Mike erg goed met elkaar. Ook 'Reload' van Sebastian Ingrosso en Tommy Trash klingt erg goed in combinatie met 'LRAD' van Knife Party.

Het is jammer dat zo weinig dj's zo veel door elkaar (kunnen) mixen en het geheel zo goed kunnen laten klinken als Laidback Luke. Aan de andere kant zorgt dit er wel voor dat we extra kunnen genieten van een mix als deze. Nog niet overtuigd van de kwaliteit of heb je de play button nog niet ingedrukt, doe dat dan snel, want het is het absoluut waard.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws