Kill The Buzz – The Sound of Revealed 2013

Rick Francissen | 7 januari 2014
music


In ons interview met Adithya Nanuru, beter bekend als Kill The Buzz, kon je al lezen wie deze getalenteerde dj en producer is en waar hij momenteel mee bezig is. Buiten zijn studie om draait hij af en toe als dj en produceert hij muziek die hij maar al te graag uitbrengt op het label van een van zijn beste vrienden en nummer-1 dj van de wereld: Hardwell.

Net zoals vorig jaar brengt Revealed Recordings een 'Sound of Revealed' van het afgelopen jaar uit. De compilatie van 2012 werd door Dannic en Dyro aan elkaar gemixt. Dit jaar is de eer aan Kill The Buzz om zijn favoriete tracks uit 2013 van Revealed Recordings aan elkaar te mixen.

De in totaal zeventien tracks lopen uiteen van rustige progressive-house-tracks tot keiharde bigroom-knallers. Zo zijn vooral Kill The Buzz zijn eigen tracks 'Life Is Calling' en 'Shake' vrij rustig, terwijl tracks van Dyro ('Go Down' & 'Lephrecauns and Unicorns') erg hard zijn. Hierdoor is de compilatie lekker afwisselend. Erg leuk ook dat Kill The Buzz niet alleen de bekendste releases van het label heeft geselecteerd. Zo kiest hij er niet voor om alle Beatport nummer-1 notities van het afgelopen jaar aan elkaar te mixen, maar laat hij tracks als 'Fugitive' van Martin Volt & Quinten State en 'Space Dial' van Julian Calor voorbijkomen.

Kortom, een lekkere compilatie die verschillende kanten van Revealed Recordings laat zien. Daarbij heeft Kill The Buzz een goede opbouw in elkaar weten te zetten door rustig te beginnen met onder andere zijn tracks en daarna steeds een stukje harder te gaan met nummers van Alvaro, Dyro en Thomas Newson.

'The Sound of Revealed 2013' is nu exclusief te koop op Beatport.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws